Лайм

Злата Огнєвіч показала модний зимовий образ у спортивному стилі: фото

Пригляньте і для себе трендову куртку

У зимовому гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів верхнього одягу, які можна одягати в залежності від настрою, погодних умов та поєднувати з різними луками. І якщо у вас вже є дублянка-авіатор або пуховик оверсайз, пригляньте також куртку з поясом. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим такий верхній одяг поєднує відома українська співачка та головна героїня проекту "Холостячка-2" Злата Огнєвіч.

Зазначимо, що артистка стежить за модою і часто публікує у соцмережі Instagram знімки своїх модних луків як із урочистих заходів, концертів та зйомок, так і у повсякденному житті. Наразі співачка відпочиває у Карпатах, де й продемонструвала трендовий образ із курткою з поясом.

У Instagram-stories вона поділилася зі своїми підписниками фото у теплих спортивних штанах сірого кольору, які вона заправила у високі черевики на шнурівці. Зверху Огнєвіч одягла пуховик чорного кольору з поясом, а завершила образ яскраво-жовтою шапкою-біні та рукавичками.

Читайте також: Христина Решетнік показала, із чим носити пуховики цієї зими.

Зазначимо, що тепла куртка з поясом – просто необхідна річ у зимовому гардеробі. Можна скласти трендовий лук, як у Злати, просто одягнувши улюблений флісовий костюм з худі під неї та додавши грубі черевики і класичну шкіряну сумку.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один варіант луку на зиму 2023 – з класичними штанами зі стрілками або легінсами зі штучної шкіри.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також пуховик з поясом можна поєднувати з високими чоботями з вузьким носком, заправивши в них штани.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант стильного образу – з довгою спідницею чи сукнею. Доповніть лук трендовою в'язаною балаклавою, черевиками-челсі та невеликою сумкою.

Читайте також: Наталка Денисенко у стьобаному пуховику та капорі показала головні тренди зими.

Фото: pinterest.com

Також можна вибрати подовжений варіант куртки з поясом, які ще називають пальтом-пуховиком. Одягайте легінси зі штрипками та лофери, а взимку замініть їх грубими черевиками на тракторній підошві.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору