Лайм

Як носити брючний костюм з кросівками: Анна Богдан показала тренд 2023 року

Пригляньте варіант стильного луку на весну

У весняному гардеробі кожної модниці в 2023 році точно повинні бути трендовий плащ-тренч, модні вкорочені штани, а також брючний костюм. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим його носить переможниця 11 сезону шоу "Холостяк та блогер Анна Богдан.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Дівчина, як і багато українських інфлюенсерів, стежить за модою та трендами, а також має власний стиль. Вона часто ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram фото у стильних луках як у повсякденному житті, так і з різних заходів та подорожей.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

На днях Анна Богдан продемонструвала образ у брючному костюмі темно-сірого кольору, що складався з широких штанів із високою лінією талії та класичного піджака. Талію блогер підкореслила ременем відомого бренду.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Свій лук вона доповнила чорним лонгслівом та кросівками на масивній підошві, а також сонцезахисними окулярами.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Читайте також: Костюм-трійка з жилеткою – улюблений тренд Олени Зеленської: як одягається перша леді.

Зазначимо, що тренд носити брючний костюм із кросівками чи кедами підхопили вже багато модниць. На весну можна приглянути варіант із укороченими брюками прямого крою. Доповнять образ кросівки на масивній підошві та яскрава сумка.

Фото: pinterest.com

Навесні можна поекспериментувати з кольорами та підібрати брючний костюм жовтого або яскраво-блакитного відтінку. Такі речі добре поєднуються з білими базовими футболками, майками чи лонгслівами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також можна приглянути брючний костюм у клітинку. Доповніть його яскравими кросівками та сумкою незвичної форми.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один варіант – брючний костюм насиченого бордового відтінку. Доповніть його білою футболкою, поясом, кросівками "ugly sneakers", невеликою сумкою, а також безліччю прикрас на шиї та руках.

Фото: pinterest.com

Анна Богдан – переможниця 11-го сезону шоу "Холостяк", а також колишня дружина екс-глави Офісу президента Андрія Богдана.

Як відомо, до участі у реаліті дівчина працювала у турагенстві та любила екстремальний відпочинок. Навесні 2021 року харківський бізнесмен та засновник логістичної компанії Михайло Залівако обрав Анну Богдан із 29 учасниць шоу. Дівчина неодноразово говорила, що мріє зіграти з бізнесменом гарне весілля та народити дітей. Відносини Анни та Михайла розвивалися стрімко, і буквально одразу після фіналу "Холостяка" пара почала жити разом. Заливако заради коханої навіть переїхав до Києва, залишивши у Харкові своє житло та бізнес. На початку повномасштабного вторгнення росії Богдан переїхала на якийсь час до Англії. А в червні 2022 року стало відомо, що пара несподівано розпалася. У січні 2023 року Богдан у Instagram Stories, незважаючи на сподівання шанувальників, що екс-кохані возз'єднаються, зазначила, що кожен живе своїм життям.

Цікаві новини для вас:

  1. Коли висаджувати розсаду помідорів у квітні, щоб отримати добрий урожай.
  2. Як приготувати на Великдень ніжний холодець із курки: простий рецепт.
  3. Який манікюр зробити на Великдень: ідеї ніжних та яскравих дизайнів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору