Лайм

Як виглядають наймодніші весільні сукні 2023 року: зі спущеними плечима та квітковим декором

Дизайнери втілюють у життя найсміливіші ідеї

Весільна мода кожного сезону пропонує нові варіанти неперевершених святкових вбрань. Які ідеї дизайнери представили у 2023 році та на які фасони варто звернути увагу - читайте далі на сторінці.

Квіткові мотиви

У цьому сезоні весільні дизайнери не бояться експериментувати з використанням подібних елементів, оскільки виглядають вони максимально ефектно та розкішно. Трендові варіанти вбрання публікує видання Carats&Cake. Це можуть бути об'ємні квіти в зоні плечей чи декольте або ж квіткові мотиви по всій довжині.

Фото: Sachin & Babi

Фото: Benjo Arwas

Сукні з бантами

Це ще один елемент, який не є новим, проте у 2023 він отримав інші прояви та способи урізноманітнити святкове вбрання. Наприклад, така деталь вдало підкреслить лінію талії або ж закцентує увагу на поясниці, як показано на одному з опублікованих нижче знімків:

Фото: Amsale

Фото: Eyal Nevo

Зі спущеними плечима

Такий крій сукні дозволить нареченій продемонструвати декольте та створити максимально ніжний жіночний образ. Можна обрати один із варіантів, які ви бачите на кадрах далі:

Фото: Monique Lhuillier

Фото: Alexandra Sophie for Elie Saab

Читайте на тему: Кепка та кеди - ознака недолугості: Кацурін з гумором відповів на критику свого весільного образу.

З об'ємними рукавами

Це не можна назвати окремим трендом, але об'ємні рукава роблять образ впевненим та яскравим. Саме тому цьому мікротренду варто приділити окрему увагу. Два найпопулярніших напрямки - це рукави-буфи які роблять плечі та ключиці витонченими, та більш сучасний силует, при якому об'єм починається у верхній частині, а потім звужується донизу.

Фото: Monique Lhuillier

Фото: Lihi Hod

Прозорі деталі

Такі модні віяння дозволяють створити багатошаровість та додати весільному образу загадковості. Наприклад, традиційне витончене мереживо різноманітних фасонів можна доповнити напівпрозорими деталями, відкривши зону плечей, декольте чи навіть зону талії.

Фото: Aja Hitomi

Фото: Di Santo

Альтернатива білому

Якщо хочете відійти від класики, зверніть увагу на такі відтінки як пастельно-блакитний та блідо-рожевий - ці кольори є найпопулярнішими у 2023-му. Виконане у таких відтінках вбрання саме по собі виглядає досить цікаво, навіть без додавання якихось додаткових деталей.

Фото: Monique Lhuillier

Фото: Di Santo

Сукня з накидкою

Цей елемент сміливо може замінити фату і дозволити нареченій поекспериментувати зі з особливим аутфітом. Оберіть довгу накидку-плащ або ж елемент з атласної тканини, щоб урізноманітнити вбрання та зробити його справді унікальним.

Фото: Sachin & Babi

Фото: Monique Lhuillier

Читайте на нашому сайті: Анна Богдан показала фото у весільній сукні, в якій вийшла заміж за Андрія Богдана.

Сукні міні

Цей тренд з кожним роком все більше набирає популярності, оскільки наречені відмовляються від пишних довгих суконь і віддають перевагу коротким та зручним. Зверніть увагу на одяг з додаванням авангардних накидок чи легких напівпрозорих вставок, аби виглядати неперевершено в цей день.

Фото: Aja Hitomi

Фото: Amsale

Бальні мотиви

Такий фасон у поєднанні з ліфом без бретелей дозволить підкреслити талію та створити чарівний образ, який запам'ятається надовго як нареченій, так і всім присутнім на святкуванні.

Фото: Benjo Arwas

Фото: Ines Di Santo

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно