Лайм

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Спробуйте нові актуальні поєднання

Стиль леді, який в моді цієї весни, вдало можна розбавляти трендовими джинсами. Далі детальніше розповімо про те, на які моделі та кольори варто звернути увагу.

Читайте також: Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото.

Джинси підкова

"Ця річ дозволяє поекспериментувати з різними силуетами та зробити образ більш цікавим. Якщо бажаєте відійти подалі від прямого чи завуженого крою, оберіть злегка вигнутий, який за формою нагадує підкову. Саме через це такий тренд і здобув свою назву", - розповідає Ребекка Ріс-Еванс, модний експерт видання Who What Wear. Одну з таких актуальних моделей можете побачити на фото нижче:

Фото: instagram.com/claradyrhauge

Джинси кольору екрю

Приємний бежевий відтінок у тренді цього сезону, тому сміливо додавайте таку річ до свого гардеробу, аби сповна насолоджуватися теплими днями та почуватися при цьому стильно.

"На відміну від брудно-білого кольору, відтінок екрю виглядає вишукано та дорого, і у 2024 році кремовий денім - на піку популярності", - говорить Поппі Неш.

Для довідки: деякі словники досі визначають екрю як колір невибіленої білизни, що й досі є у французькій мові. В англійській мові з роками воно стало використовуватися для зовсім іншого, набагато темнішого кольору.

Фото: instagram.com/kingharriett52

Джинси зі складками спереду

"Це ще один актуальний варіант, до якого варто придивитися цієї весни. М'які широкі джинси зі складками допомагають ідеально підкреслити талію та спробувати різноманітні стилі", - каже Наталі Манро.

Фото: instagram.com/emmarosestyle

Читайте на тему: Шкіряні куртки – тренд весни 2024 року: які фасони вважають наймоднішими.

Низька посадка

"Джинси з високою посадкою все ще залишаються бажаними та популярними, проте штани, що мають низьку посадку, теж варто додати до базових речей. Вони виглядають доволі стильно та зручно, і підходять для тривалого носіння. Не бійтесь бути відкритими до нових поєднань в одязі", - пояснює Максін Еггенбергер.

Фото: instagram.com/emmaleger

Сірий колір

"Чорні джинси дозволяють нам створити дорогий та вишуканий образ, однак якщо раптом після прання вони втратили свій першочерговий тон, не поспішайте засмучуватися. Адже в моді цієї весни так званий "вицвілий сірий" - він не тільки виглядає трендово та по-весняному, але й підходять до більшості базових весняних та літніх топів. Тому одягайте цю річ та сміливо експериментуйте із взуттям та аксесуарами", - говорить Флорі Александер.

Фото: instagram.com/sylviemus_

Джинси з підворотом

"Необроблені краї на джинсах, здається, не мають такого сильного попиту як колись. У той час як спеціально зшиті у якості додаткового елементу краї можуть забезпечити цікавий стиль джинсів, який варто спробувати. Джинси з підворотом - великий тренд 2024 року. Їх можна навіть назвати позачасовим варіантом, який підходить і для інших сезонів, а не лише для весняного", - каже Ремі Фаррелл.

Фото: instagram.com/marina_torres

  • Спущені плечі – ще один великий тренд весни 2024 року: почитайте, з чим носити такий одяг.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей