Лайм

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Знайдіть свій варіант!

Щоб знайти ідеальні штани, які будуть підкреслювати красу вашої фігури і приховувати недоліки, треба добре потрудитися. Однак є кілька універсальних фасонів, які прикрасять будь-яку жінку - цього сезону дизайнери пропонують широкий вибір штанів на будь-який смак.

Про це пише Vogue Україна.

Читайте також: 7 наймодніших кольорів осені-2024: готуємо теплий гардероб.

Головна порада при виборі штанів - завжди приміряйте річ перед придбанням і не бійтеся міряти різні варіанти.

Широкі штани

COS

Широкі штани здатні додати стильний акцент до будь-якого образу. Легкі моделі з льону або бавовни ідеальні для літніх прогулянок, а варіанти з більш щільної тканини, наприклад, вовни або кашеміру, стануть незамінними в робочому гардеробі.

Чорні штани

Чорні штани — це справжня класика. Вони чудово пасуватимуть і до ділового піджака з блузою, і до вінтажної футболки та кросівок. Ви отримаєте універсальний образ на багато років, якщо будете поєднувати їх із чорним кашеміровим светром, простою футболкою або ж білою сорочкою.

COS

Шкіряні штани

Шкіряні штани здатні додати гостроти навіть найпростішому образу. Незалежно від того, обираєте ви укорочені, карго, кльош або прямі моделі, шкіряні штани завжди матимуть ефектний вигляд.

AGOLDE

Читайте також: Сумка-карго стала хітом осені-2024: як виглядає наймодніший аксесуар.

Класичні штани з високою посадкою

Штани з високою посадкою — це справжній must have будь-якого гардероба. Вони настільки зручні, що вам захочеться носити їх цілий день. Класичні штани легко поєднуються з простою майкою, а накинувши на плечі блейзер чи блузу, ви легко створите елегантний образ.

THE FRANKIE SHOP

Пара з об'ємними штанинами

Цього року дизайнери пропонують штани з об'ємними штанинами. Завдяки своєму скульптурному крою такі моделі допомагають створити цікаві силуети. Цей фасон стане альтернативою широким штанам і має чудовий вигляд як у джинсових варіантах, так і в моделях з вовни або вельвету.

KHAITE

Карго-штани

Штани карго повернулися на модні подіуми в новому прочитанні - такі бренди, як Saint Laurent, надали їм більш витонченого вигляду завдяки акуратним кишеням та розкішним тканинам. Сучасні карго-штани мають стильний і доречний вигляд як в офісі, так і під час прогулянки в парку.

KHAITE

Нагадаємо, фаворитом сезону весна-літо 2024 стали бомбери. Цей вид верхнього одягу так сподобався дівчатам минулого року, що перекочував у новий сезон.

Новини партнерів

Читайте також

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості

Сумка-карго стала хітом осені-2024: як виглядає наймодніший аксесуар

Дизайнери назвали, які сумки наймодніші в сезон осінь-зима 2024-2025 - сумка-карго стала справжнім хітом