Лайм

Сумка-карго стала хітом осені-2024: як виглядає наймодніший аксесуар

Шукайте свій варіант!

Особливу увагу модної індустрії продовжують привертати речі у стилі мілітарі - який сезон з подіумів не сходять штани карго та утилітарні куртки. Модні тенденції вплинули і на аксесуари, на звання найбажанішої сумки цієї осені претендує сумка-карго.

Чим вона особлива і які дизайнери вже пропонують модницям свої творіння, пише Vogue Україна.

Читайте також: 7 наймодніших кольорів осені-2024: готуємо теплий гардероб.

Модні тренди 2024 року в цілому є комфортними, функціональними та мають робітничу естетику. Мілітарний стиль все більше захоплює нашу повсякденність, пропонуючи зручні і місткі сумки з безліччю кишень.

MiuMiu

MiuMiu

MiuMiu стали одними з перших, хто додав до своєї колекції карго-сумку - на показі сезону весна-літо 2023 поясну сумку з кишенями поєднали з плісированою мідіспідницею. Токож бренд випустив квадратну сумку через плече, яку швидко вподобали It-girls. У модному сезоні весна-літо 2024 сумки-карго також з'явилися в колекціях брендів Acne Srudios, Fendi та Simone Rocha.

Читайте також: Святковий манікюр на 1 вересня: цікаві ідеї для старшокласниць і не тільки.

Сумку-карго можна впізнати за квадратним силуетом та кількома кишенями на поверхні, а в конкурсі під назвою "вмістити смартфон в мікросумку" або "знайти ключі у максішопері" вони отримують перемогу. Дизайнери пропонують карго-сумку середнього розміру, яка по праву займе своє місце у вашій колекції сумок.

Цей аксесуар чудово пасує навіть до вечірнього вбрання, де є бомбер, високі чоботи чи джинси. Шукайте свою сумку-карго у вінтажних маркетах, де можна вихопити сумку за приємною ціною. За дизайнерським варіантом йдіть до Miu Miu та Fendi, а доступніші моделі можна знайти у Vagabond та Charles & Keith.

Charles & Keith

Вінтажна карго-сумка Dior

Вінтажна карго-сумка Jil Sander

Acne Studios

Fendi

Miu Miu

Vagabond

Нагадаємо, фаворитом сезону весна-літо 2024 стали бомбери. Цей вид верхнього одягу так сподобався дівчатам минулого року, що перекочував у новий сезон.

Новини партнерів

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості