Лайм

Місто в Швейцарії засипало шоколадним "снігом" після аварії на кондитерській фабриці

Місто Ольтен покрилося шоколадною пудрою

Несправна вентиляція на фабриці Lindt & Sprüngli перетворила швейцарське місто Ольтен в дитячу мрію: в повітря викинуло хмару шоколадного порошку, і сильний вітер розніс його околицями, повідомляє Associated Press.

Місто Ольтен Фото: wallpaperflare.com

Дрібний шоколадний "сніг" виявився фрагментами подрібнених какао-бобів - основи натурального шоколаду. У Твіттері міста Ольтен, який знаходиться між Цюріхом і Базелем, з'явилася фотографія автомобіля, посипаного ароматною присипкою. "Какао-дощ в промисловому кварталі Ольто: винна система вентиляції", - йдеться в повідомленні.

Фото: Twitter

Користувачі Twitter відзначили, що ця новина - одна з небагатьох хороших в цьому році. "Нарешті 2020 рік розродився!" "Шоколадний сніг! Так, будь ласка!" - пишуть у коментарях. - "Хотіла б я там опинитися".

Lindt & Sprüngli, в свою чергу, запропонували городянам оплатити будь-яке необхідне прибирання, але бажаючих скористатися їхньою щедрістю поки не знайшлося. Після ремонту системи вентиляції виробництво солодощів відновилося в звичайному режимі. Представники компанії запевнили, частинки шоколаду нешкідливі як для людей, так і для навколишнього середовища.

  • Чоловік почав п'яніти без алкоголю - його діагноз і лікування виявилися повною несподіванкою. Пацієнт "напивався" алкоголем, який вироблявся в його власному кишечнику.
  • Канадські лікарі заступилися за повних людей. Виявляється, велика вага не завжди говорить про погане здоров'я. Так експерти виступили проти засудження людей, які живуть з ожирінням.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.