Лайм

Шість помилок при виборі бюстгальтера, яких припускається майже кожна жінка

Перевірте себе

Бюстгальтер - незамінна і, водночас, дуже підступна річ жіночого гардеробу. При правильному виборі він підкреслить красу грудей і дозволить одягу сидіти краще, а у разі промаху - принесе відчуття дискомфорту і бажання скоріше його "позбутися". Про те, які помилки найчастіше роблять жінки при виборі бюстгальтера, розповіла журналу Real Simple бра-експертка Джене Лучані Сена.

Читайте також: Як визначити розмір грудей для покупки бюстгальтера: 3 простих кроки.

Фото: unsplash.com

Думаєте, що розмір вашого бюстгальтера залишиться тим самим

За словами експертки з бюстгальтерів, багато жінок думають, що їхній розмір бюстгальтера залишається незмінним протягом усього життя. Проте ця думка хибна. Він може мінятися через зміни, які зазнає організм жінки. Наприклад, якщо ви набрали вагу або схудли, вам знадобиться нова спідня білизна. Навіть якщо вам здається, що цифра на вагах змінилася не кардинально.

Вважаєте, що розміри бюстгальтерів у всіх брендів однакові

Якщо одяг ви найчастіше носите одного розміру, незалежно від виробника, то зі спідньою білизною так не вийде. Розмір бюстгальтера ніколи не буде однаковим у всіх брендів. У вас може бути 34C у однієї марки та 32D у іншої. Кожен виробник використовує свою модель посадки, тому у вашій шафі може бути багато бюстгальтерів різного розміру.

Джене рекомендує використовувати як керівництво інструменти, які бренд надає на своєму сайті. Але найкраще піти у звичайний магазин, щоб професійно виміряти розмір та підібрати найбільш підходящий варіант.

Читайте також: Як правильно прати спідню білизну, щоб не було запаху та плям: 7 важливих зауважень.

Вибір розміру бюстгальтера, що виглядає правильно

Ще одна поширена помилка - мати уявлення того, як виглядає певний розмір бюстгальтера. Наприклад, багато людей думають, що вони не можуть бути DD. "Ну, 32DD виглядає зовсім інакше, ніж 42DD", - каже Сена.

Нерозуміння того, як визначається розмір бюстгальтера

Більшість із нас думає, що розміри бюстгальтерів та ремінців не залежать один від одного, але це не так. "Об'єм та розмір ремінця залежать від розміру чашки", - пояснює експерт.

Фото: unsplash.com

Купуєте бюстгальтери на занадто великий розмір

За словами експертки, більшість жінок зрештою обирають занадто великий розмір ремінця, бо думають, що вони більші, ніж є насправді.

"Ремінець на 90 відсотків забезпечує підтримку бюстгальтера, тому він має щільно і правильно сидіти. Ви повинні мати можливість просунути під нього на задній частині ремінця лише два пальці, і він повинен проходити горизонтально по спині, а не підніматися вгору", - каже Сена.

Не затягуйте бретелі бюстгальтера

Один із способів покращити посадку бюстгальтера – затягнути бретелі. Сена пропонує нахилитися в бюстгальтері, щоб вся тканина грудей упала в чашку. Потім встаньте та відрегулюйте бретелі так, щоб вони сиділи якнайкраще.

  • Раніше стилістка назвала поширену помилку, якої припускаються жінки, коли носять білий одяг.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати