RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Погляд

У Кремлі зробили зізнання про те, з ким воюють в Україні

США ще в 2014 році потрібно було надати Україні летальну зброю

США ще в 2014 році потрібно було надати Україні летальну зброю Фото: EPA/UPG

Загрозлива заява президента Росії Володимира Путіна про розширення конфлікту на Донбасі та можливі нові конфлікти в разі, якщо США нададуть Україні летальну зброю, свідчить про те, що на Донбасі РФ воює з американцями, в чому глава Кремля фактично зізнався. Таку думку "Апострофу" висловив російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

На Донбасі немає ніяких сепаратистів і бойовиків-"захисників російськомовного населення". На Донбасі - зброя Путіна і як регулярна армія Путіна, так і наймана армія путінських головорізів. Те, що Путін говорить саме в цьому контексті, ще раз підтверджує той факт (і є фактично зізнанням, зробленим у Кремлі, - "Апостроф"), що абсолютно хворий на всю голову російський диктатор воює зі США на території України.

Цивілізованому світу давним давно пора покінчити з цим диктатором. Точно так само, як покінчили з Саддамом Хусейном (колишній президент Іраку, якого стратили в 2006 році, - "Апостроф") і Муаммаром Каддафі (лідер Лівії, убитий під час повстання в 2011 році, - "Апостроф"). Тим більше, що це відповідає національним інтересам цивілізованих держав світу.

Сполученим Штатам потрібно було надати летальну зброю Україні ще три роки тому. І щоб з'ясувати, що знаходиться в голові Путіна, - це, насправді, питання до фахівців з диявольської суміші між "псевдоправославним ІДІЛом" і сатанізмом, чим вони в Кремлі майже поголовно хворі.

Читайте також

Пошук "Патріотів": що НАТО пообіцяв Україні

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба приїхав в НАТО попросити ЗРК Patriot, що йому відповіли

Примара Трампа: як НАТО намагається допомогти Україні

На зустрічі глав МЗС країн — членів НАТО питання України — головне на порядку денному

Концтабір на окупованих територіях, що означатимуть для України вибори Путіна

Путін фальсифікував результати виборів 2024 року, щоб показати підтримку, зокрема й на окупованих територіях України