RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Дощі та грози йдуть по колу: яка погода чекає на Україну у вихідні

Прогноз погоди на 24-26 червня

Прогноз погоди на 24-26 червня У вихідні дощитиме Фото: goodfon

У найближчі вихідні на українців чекає дощова, але тепла погода. Грозові дощі пройдуть у всіх регіонах країни. Детальніше про погоду на 24-26 червня розповідає "Апостроф".

Субота, 24 червня

За даними Укргідрометцентру, вихідні на більшій частині території України розпочинаються з дощів. Практично цілу добу у Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областях – помірні грозові дощі. Температура вночі – 16-19 градусів, удень – 21-25.

У Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Луганській, Полтавській, Сумській, Харківській, Черкаській та Чернігівській областях удень – короткочасні грозові дощі. Температура вночі 16-20 градусів, удень – до 33 градусів тепла.

Дивіться: Люди як кораблі: нові кадри сильної зливи у Києві

На півдні України без опадів: у Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Херсонській областях та в Криму – мінлива хмарність. Вночі – 17-20 градусів, удень – 28-31. Одним словом, у деяких областях центральної України (зокрема – Кіровоградській) навіть тепліше.

Неділя, 25 червня

А ось неділя принесе опади й у південні регіони України – короткочасні грозові дощі вдень очікуються по всій території країни.

Читайте: Найгірший одяг для літа: які тканини не варто носити в спеку

Але в західних регіонах, слід зазначити, буде прохолодніше: вночі 12-16 градусів, вдень – до 25. На решті території України температура вночі – 17-21, вдень – 25-31.

Понеділок, 26 червня

І ось, ніби зробивши невелику подорож навколо України, до західних областей країни повертається помірна хмарність, яка двома днями раніше була на півдні. Така погода, без опадів, спостерігатиметься у Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областях. Температура вночі, як і у суботу – 12-16 градусів, удень – 23-27.

На решті території вдень пройдуть короткочасні грозові дощі. Температура вночі – 16-21 градус, вдень у північних областях – 23-25 градусів, на півдні – до 30 градусів тепла.

Читайте: Де краще зберігати хліб у спеку: спойлер – це не холодильник

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами

Новини партнерів