RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Закарпаття наздоганяє Крим: яка погода чекає на Україну у вихідні

Прогноз погоди на 12-14 серпня

Прогноз погоди на 12-14 серпня У вихідні буде тепло Фото: unsplash.com

Найближчими вихідними на українців чекає тепла, але аж ніяк не спекотна погода. Практично скрізь буде хмарно із проясненнями, лише частину півночі накриють грозові дощі. І то на день. Детальніше про погоду на 12-14 серпня розповідає "Апостроф".

Субота, 12 серпня

Якщо у минулі та позаминулі вихідні дощі йшли переважно в західних областях, то тепер ситуація змінилася: накриває північ і центр країни. За даними Укргідрометцентру, у суботу короткочасні дощі пройдуть у Житомирській, Київській, Сумській та Черкаській областях, а також на заході Полтавщини (в районі Кременчука). А на Чернігівщину взагалі очікують грозові дощі. Щоправда, помірні. Температура у вказаних регіонах – вночі 11-15, вдень – від 20 до 25 градусів.

Читайте: Буде "маленький, але зухвалий" циклон: синоптик дала прогноз в Україні на вихідні

В основній частині Полтавщини, у Харківській, Дніпропетровській, Луганській та Донецькій областях – хмарно із проясненнями. На решті території – мінлива хмарність.

На заході України температура вночі – 11-13 градусів тепла, вдень – 22-25. У східних областях уночі 15-19, вдень – 23-26. В Одеській, Миколаївській, Запорізькій та Херсонській областях вночі очікується 16-19 градусів, удень – 25-27. Найтепліше в Криму – вночі 19-21, вдень – 26-28 градусів.

Неділя, 13 серпня

Дощі залишать Україну. На всій території країни буде хмарно з проясненнями. Причому практично всі західні, центральні та східні області ніби змовилися – вночі там 12-15 градусів, а вдень – 24-26. За винятком Закарпаття, там удень 27-29 тепла.

Читайте: Ніч виявилася теплішою, ніж зазвичай: зафіксовано новий температурний рекорд

На півдні Кіровоградської області, у Дніпропетровській, Луганській, Запорізькій, Донецькій, Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, а також в Автономній республіці Крим вночі 14-19, вдень – 25-29 градусів тепла. Так само як і на Закарпатті.

Понеділок, 14 серпня

Ситуація з хмарністю по всій країні без змін. У Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Львівській, Хмельницькій, Вінницькій, Полтавській, Харківській, Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях вночі 13-15 градусів.

Вдень на Закарпатті, у Хмельницькій та Вінницькій областях – до 32 градусів тепла, в Івано-Франківській та Чернівецькій – до 31. У решті вищевказаних регіонів – 27-30 градусів. До речі, цікавий значний перепад температур спостерігається у Чернівецькій області: вночі 13 градусів, а вдень – 31.

У Кіровоградській, Дніпропетровській, Луганській, Миколаївській, Запорізькій та Донецькій областях вночі 14-17 градусів, удень – 27-29. В Одеській та Херсонській областях, а також в Автономній республіці Крим уночі 17-19, а вдень – 30-32 градуси.

Дивіться: Над Києвом у "магічну" дату з'явилася подвійна веселка: вражаючі фото

Читайте також

У Путіна провал з 9 травня, росіяни шукають нову сакральну дату - нацгвардієць Андрій Отченаш

Нацгвардієць Андрій Отченаш розповів, що відбувається біля Часового Яру та які втрати росіян

Великодня хода: яка погода буде у святкові вихідні

У Великодні вихідні погода в Україні буде помірною - сильна спека спаде, і в багатьох областях пройдуть дощі, місцями грози

Автівки підскочать в ціні? Депутати придумали покращення для українців

Торгівля вживаними автомобілями в Україні через автосалони допоможе спростити процедури, але машини швидше за все подорожчають

Новини партнерів