RU  UA  EN

Субота, 6 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

"Пацієнт не повинен матюкати лікаря": Олексій Притула про свою роботу, неадеквата та заяву в поліцію

Фото:

Сьогодні мережею розповсюдилось відео із одеської ветеринарної клініки на якому чоловік із собакою обматюкав лікаря Олексія Притулу, якому внаслідок поранення на війні ампутували ноги.

Особу матюкливого хазяїна собаки досить швидко встановили. Це Вадим Шевеленко, який працює у "Одесаспеценерго" монтажником."Апостроф" поспілкувався з лікарем і ось що він розповів з приводу цього.

- Пане Олексію, як ви думаєте, чому цей пацієнт так по-хамськи себе повів?

- Я не знаю чому він так себе повів. Все є на відео і це всі бачили. Єдине чого нема – тільки того, що він вибіг з кабінету кулею.

- Може, ваш прийом не відповідав його очікуванням?

- Я веду так прийом завжди. Якщо тваринка маленька, то її саджаю на стіл або беру на руки. Але якщо тварина велика, як його собака, то я спершу оглядаю так, а потім прошу допомогти посадити її на стіл для огляду. Нахилятись до тварини я не можу. Мені це складно зі зрозумілих причин. І що? На якість огляду це не впливає.

Людина, яка до мене потрапляє на прийом, точно не може мені розказувати, як його вести. У будь-якому випадку пацієнт не повинен матюкати лікаря. А цей чувак просто неадекватний. Мені стало відомо, що він ще, начебто, помічник нардепа Стефанишиної.

- Ви думаєте писати на нього заяву в поліцію?

- Я вже її написав. До мене завітав дільничій і розказав, як це правильно зробити. По якій статті буде справа, я не знаю. Але я дуже вдячний, що цей випадок набув розголосу.

Читайте також

Початкова військова підготовка: як дітей навчатимуть захищати Україну

В українських школах викладання військової підготовки зміниться з урахуванням реалій сучасної війни

Відсутність тепла і світла: як українцям підготуватися до зими

Для того, щоб пережити відключення світла та опалення взимку, українці повинні мати зарядні пристрої, ліхтарики, консерви, теплий одяг

Без паперової тяганини: що змінилося у виплатах пенсій українцям

При виплаті пенсій в Україні більше не потрібні квитанції, але паперові відомості поки що залишаться

Новини партнерів