RU  UA  EN

Пʼятниця, 13 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство
Погляд

«Англійці не здалися. І Гітлер незабаром застрелився. І ми не здамося». Юрій Касьянов про пекло для Путіна

Наслідки російського удару Фото: t.me/dsns_telegram

Усю війну Гітлер виношував підступні плани жорстокої помсти англійцям за те, що вони не здалися, як Франція, 1940 року, і продовжили - спочатку поодинці - боротьбу проти нацизму.

Після поразки фанцузів німці почали готувати десантну операцію «Морський лев», але скоро з'ясувалося, що захопити Британські острови з моря їм не по зубах. Тоді 1940 року німці почали повітряний наступ, сподіваючись на міць Люфтваффе, але і в повітрі не досягли успіху.

Гітлер наказав розробити нову руйнівну «зброю відплати» проти Британії - V-Waffen - крилату ракету Фау-1, балістичну ракету Фау-2, наддалекобійну артилерійську гармату Фау-3.

13 червня 1944 року розпочався другий повітряно-ракетний наступ на Англію. Нацистська пропаганда обіцяла втопити непокірний острів в океані. Загалом по британцях було випущено 10 492 крилатих ракет Фау-1 і 1359 балістичних ракет Фау-2. Не всі вони долетіли до своїх цілей, але ті, що долетіли, вбили десятки тисяч людей і призвели до серйозних руйнувань.

Проте англійці не здалися. І Гітлер незабаром застрелився.

І ми не здамося. Путінські погрози й удари в десятки разів слабші за нацистські. А сам путін скоро буде там же, де і Гітлер - у пеклі.

Джерело: t.me/kasjanovcom

Читайте також