RU  UA

Україну оточують: Горбулін назвав головні загрози режиму Лукашенка

Сьогодні Білорусь фактично стала придатком Російської Федерації, що збільшує для України загрози з боку білоруського кордону.

Про це в ефірі програми Security Talks з Валентином Бадраком на Апостроф TV розповів перший віце-президент Національної академії наук України Володимир Горбулін, який сьогодні відповідає за блок оборонних технологій.

"Додається 1084 кілометри спільногокордону і сьогодні Україна фактично оточена: Придністров'я, потім Білорусь, яка сьогодні все більше і більше устами свого президента пред'являє якісь вимоги до України. Якщо нормально розбирати, то просто диву даєшся, як можна дійти до подібного роду звинувачень", - зазначив Горбулін.

Він звернув увагу на те, що фактично сьогодні Україна вже оточена з усіх боків Росією, крім західних кордонів.

о самого Азовського моря кордон з Росією. А ще й Крим додався. який робить нас вразливими і з точки зору сухопутного кордону, і з точки зору можливого морського вторгнення в нашу основну сьогодні морську інфраструктуру, я маю на увазі Херсон, Одеса, Очаків", - резюмував Горбулін.

Повну розмову з Володимиром Горбуліним про те, як перемогти Росію у війні майбутнього читайте в матеріалі "Апострофа": Україна вже фактично оточена, нам потрібен ракетний меч - Володимир Горбулін