RU  UA

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Здоров'я

Новини

18 квітня

17 квітня

15 квітня

13 квітня

12 квітня

11 квітня

10 квітня

9 квітня

8 квітня

6 квітня

5 квітня

4 квітня

Всі новини

Україна на порозі посилення карантину: повний список заборон в жовтій зоні

Рішення про перехід України в жовту зону карантину, найімовірніше буде прийнято вже на цьому тижні на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Апостроф" розповідає про нові карантинних обмеження, які вводяться постановою уряду, прийнятою 13 вересня.

У громадських місцях, будівлях і транспорті необхідно надягати захисну маску або респіратор. Мають бути закриті рот і ніс. Також громадяни повинні мати при собі документи, що посвідчують особу.

Особам, які перебувають на самоізоляції, заборонено самовільно залишати місце свого перебування.

Раніше ми писали, що в оновленій "карантинній" постанові змінюється підхід до обмежень в червоній і жовтій зонах. На думку прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, нові норми не посилюють, а навіть пом'якшують правила.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я