RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Воювати з українцями не хочуть: окупанти вигадали новий спосіб повернутися додому живими

Російські військовослужбовці масово відмовляються брати участь у бойових діях і за можливості потрапляють до лікарень, щоб їх відправили до РФ за станом здоров'я.

Про це повідомляє Запорізька обласна військово-цивільна адміністрація.

За даними ОВА, Мелітопольська районна лікарня переповнена через російських військовослужбовців, які надходять із дивними діагнозами.

Як стверджують у військовій адміністрації Запорізької області, солдати ЗС РФ спеціально брешуть медикам, щоб їх не відправляли на фронт та за станом здоров'я повернули до Росії.

Одним із найпоширеніших серед окупантів діагнозів - "утиск хребта". Своє захворювання солдати ЗС РФ пояснюють тим, що їм постійно доводиться носити бронежилет, і в такому стані вони не можуть брати участь у бойових діях.

"Коли твій ворог не хоче воювати проти тебе, значить, ти вже переміг у моральному протистоянні. Нам залишилося виграти фізичну війну та відсунути російських військових за межі України. Ми обов'язково дійдемо до цієї мети – хоч би як складно і важко нам не було", - йдеться у зведенні Запорізької ОВА від 15 травня.

Також читайте матеріал "Апострофа": Путінська армія намагається наступати і зазнає великих втрат: онлайн подій війни 15 травня