RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В Україні зафіксували перші заморозки та пообіцяли нові: де температура опуститься нижче 0 градусів

З початку календарної осені в Україну ввірвалися холодні повітряні маси, унаслідок чого вже 7 вересня в деяких регіонах спостерігаються заморозки й на ґрунті, і в повітрі.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В Україні станом на ранок 7 вересня зафіксували заморозки в північних та центральних областях. На поверхні ґрунту заморозки були від нуля до 6 градусів, а у Волинській, Рівненській, Житомирській та Київській областях місяцями і в повітрі 0-1 градус.

"Як і очікували, заморозки на ранок 7 вересня. Зафіксовані у північній частині, місцями центральних областях заморозки на поверхні ґрунту 0-6°, у Волинській, Рівненській, Житомирській та Київській областях подекуди і в повітрі 0-1°", - написали синоптики.

Крім того, заморозки будуть продовжуватися: вночі 8 вереся у північній частині, східних, Черкаській, Полтавській та Дніпропетровській областях на поверхні ґрунту прогнозуються заморозки 0-5 градусів (I рівень небезпечності, жовтий).

На карті погоди відмічено місця, де спостерігалися заморозки. Чисельник - заморозки в повітрі. Знаменник ліворуч - на ґрунті, а знаменник праворуч - на висоті 2 см.

Раніше "Апостроф" повідомляв про прогноз погоди в Україні на тиждень.