RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Костромі згорів нічний клуб: кого підозрюють у підпалі

У російському місті Кострома вночі 5 листопада виникла масштабна пожежа в розважальному центрі "Полігон", внаслідок чого загинули 15 людей. Ймовірним винуватцем пожежі може бути 23-річний Станіслав Іонкін, який брав участь у війні Росії проти України та 22 серпня був поранений.

Про це повідомляє телеграм-канал Baza.

23-річний Станіслав Іонкін, за даними журналістів, під час конфлікту з відвідувачами вистрілив у стелю з ракетниці та спровокував пожежу.

За словами родичів підозрюваного, в Україні він перебував п'ять місяців. Під час одного із обстрілів Станіслава викинуло з машини, він зламав ногу. Його відправили до шпиталю в Астраханській області, а потім він повернувся до Костромської області. У Свердловській області Іонкін має дружину та двох дітей.

Читайте також: Строковиків офіційно відправлятимуть на війну: у чому нюанси нового призову в Росії

За інформацією росЗМІ, власник "Полігона" - депутат обласної думи від партії "Єдина Росія" Іхтіяр Ілдир огли Мірзоєв. Він уже заявив, що надасть "усю необхідну допомогу рідним та близьким загиблих". Людність Мірзоєва пояснюється просто - за попередньою інформацією, у закладі працювали лише три із семи пожежних виходів, а решту було закрито.

Як повідомляв "Апостроф", члени Всенародного руху Легіону "Свобода Росії" (ВДЛ) у ніч на 5 листопада підпалили в російському Єкатеринбурзі залізничні потяги з пальним, приготовані для постачання російської армії в Україні.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: