RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Росії військовозобов'язаним хочуть заборонити виїзд за кордон: у мережі показали фото документа

У Росії, яка продовжує проводити повномасштабну війну в Україні, можуть заборонити виїзд "потенційним кандидатам" на мобілізацію. Російське керівництво під час чергової хвильової мобілізації найближчими місяцями може відправити на війну ще 500 тисяч військових.

Фото документа поділився у своєму ТГ-каналі журналіст Андрій Цаплієнко. Також документ публікували у Twitter.

Читайте також: Навіщо Путіну потрібна мобілізація – є дві причини

Йдеться про неперевірену неофіційну копію документа, яким забороняється всім чоловікам РФ із наступними мобілізаційними категоріями: А, Б, В, виїжджати з Російської Федерації.

Сумніватися в справжності наказу не доводиться, оскільки російський диктатор зараз дуже стурбований масовою загибеллю мобілізованих росіян. Йому треба поповнювати лави військових, яких можна відправляти на вірну смерть до України.

Зараз величезна кількість росіян, які втекли від мобілізації, тимчасово проживають у Казахстані, Грузії, Туреччині та інших країнах у різних куточках світу.

Нагадаємо, раніше екстрасенс Максим Гордєєв спрогнозував велику мобілізацію до РФ, під час якої підніметься бунт серед мешканок РФ. Однак цілі цієї війни з Україною закладали у голови російських громадян досить довго, щоб ці установки було легко зламати.