RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Окупанти стирають Мар'їнку з лиця землі: фото та відео

Російські окупанти просто стирають з лиця землі Мар'їнку в Донецькій області, намагаючись покращити своє тактичне становище на Авдіївському напрямку.

Відео про те, як росіяни планомірно знищують населений пункт, опублікував один із пропагандистів телеканалу RT.

"Місто буквально тремтить від нескінченного реву і розриву снарядів і мін. Переважна більшість - "наші", - пізніше зізнався пропагандист.

Читайте також: Не залишилося нікого: з Мар'їнки евакуйовано всіх мирних жителів

Крім того, як стало відомо, за фактами обстрілів окупаційними військами Бахмута, Часового Яру та с. Парасковіївка, Донецька обласна прокуратура розпочала розслідування.

За даними слідства, 27 січня окупаційні війська РФ завдали ударів із РСЗВ, внаслідок чого загинув 55-річний чоловік. Ще четверо громадян, у тому числі двоє співробітників ДСНС, які виконували свої службові обов'язки, зазнали осколкових поранень.

Через атаки окупантів пошкоджено багатоквартирні будинки, зруйновано приватні домогосподарства, транспортні засоби та інші об'єкти, йдеться в повідомленні відомства.

Раніше "Апостроф" писав про те, що всього за кілька місяців у Бахмуті не залишилося "живого" місця - обстріли російських окупантів зруйнували кожну будівлю.