RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На фронті рятував поранених: від вогню окупантів загинув український журналіст

Захищаючи Україну від російських окупантів та рятуючи військових на фронті, загинув український журналіст Дмитро Кудрявцев.

Про це повідомляють Факти ICTV.

Військовослужбовець був редактором стрічки новин сайту Факти ICTV, а на початку повномасштабного російського вторгнення вступив до лав ЗСУ і став на захист батьківщини. Окрім журналістської освіти у чоловіка була ще й медична, тож на війні він працював стрільцем-санітаром 18-го окремого батальйону 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського.

Читайте також: Воював із 2014 року: під Попасною загинув український журналіст

Загинув Дмитро Кудрявцев у бою 25 січня, йому було 30 років. З ним попрощалися у Сваляві Закарпатської області, у героя залишилися дружина та бабуся.

Дмитро почав працювати у журналістиці у 2015 році у виданні "Focus.ua", потім обіймав посади редактора сайту "Обозреватель" та головного редактора сайту "Народна правда". Писав статті для ізраїльських порталів "Сursor Info" та "MIGnews".

Раніше ми писали, що у бою з російськими окупантами в Харківській області загинув відомий український журналіст та військовослужбовець Олександр Махов.