RU  UA

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Куля в голову через сімейний бюджет: у Києві винесли вирок чоловікові, який убив дружину

У Голосіївському районі Києва чоловік до смерті забив рідну матір розвідним ключем, а наприкінці березня 2021 року у квартирі на вулиці Туполєва у Святошинському районі столиці лікарі виявили жінку з вогнепальним пораненням голови, яку госпіталізували до лікарні, однак за кілька днів вона померла.

Про це нагадують у поліції Києва.

Правоохоронці розглядали декілька версій злочину, оскільки співмешканець потерпілої повідомив, що жінка нібито прийшла додому уже з травмою.

Читайте також: Під Києвом нелюд вирізав коханій язик та серце: фото, відео та всі деталі звірячого вбивства

Згодом, під час слідчих дій поліцейські з’ясували, що історію з пораненням чоловік вигадав, аби уникнути відповідальності за скоєний ним злочин. Напередодні між подружжям сталася сварка через сімейний бюджет, в ході якої чоловік взяв пневматичний пістолет та вистрелив дружині в голову.

Слідчі Святошинського управління поліції повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство й скерували справу до Святошинського районного суду, який визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді 12-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, як інформував "Апостроф", суд відпустив під домашній арешт "житомирського стрільця" Анатолія Захаренка, який у травні 2020 року вбив сімох своїх знайомих з мисливської рушниці.