RU  UA

Росіяни у Вовчанську б’ються за кожну будівлю і чекають на підкріплення від "кадирівців"

У Вовчанську Росія воює за кожен будинок, знищуючи місто артилерією та авіацією. Ворог залучає бригади з Херсонщини, очікує на підкріплення резервів та "Ахмату".

Про поточну ситуацію у Вовчанську, м’ясні штурми ворога та залучення резервів РФ в етері Апостроф TV розповів офіцер секції планування бригади "Рубіж" Дмитро Кожубенко.

Читайте також: ЗСУ відбили позиції біля Донецька, росіяни просуваються біля Часового Яру: звіт ISW і карти боїв

Він наголосив на тому, що у Вовчанську противник веде бої за кожну будівлю та очікує надходження резервних сил: "Наша задача - не дати їм закріпитися і отримати підкріплення".

Кожубенко відзначає, що очікують росіяни також і на підкріплення від "Ахмату", "...який позиціонується, як підрозділ спеціалізований на вуличних боях". Натомість він відзначає, що наразі "...безпосередньо кадирівців ще не зустрічалося”.

Для ударів Росія не лише активно залучає артилерію та авіацію, очікуючи підкріплення "Ахмату", туди також заходять підрозділи з Росії та Херсонщини.

"Використовується бронетехніка, проте високотехнологічних зразків наразі небагато - це переважно стара техніка. Росіяни воюють переважно м’ясом", – зауважує офіцер бригади "Рубіж".

Раніше "Апостроф" розповідав, як українські військові взяли в полон на Харківщині десятки окупантів.

  • Вас також може зацікавити:

У Вовчанську спалили вщент техніку росіян: ефектне відео

Росіяни рідше б'ють з С-300 по Харкову: в чому причина

Ворог просунувся на Харківському напрямку і міг захопити одне із сіл – звіт ISW і карти