RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

​Косюк вказав на важливість особистого розвитку персоналу для побудови успішного бізнесу

Для побудови успішного бізнесу керівник повинен звертати належну увагу на особистісний розвиток своїх підлеглих.

Таку думку висловив відомий підприємець, голова правління ПАТ "Миронівський хлібопродукт" Юрій Косюк в своєму блозі у виданні "Новое время".

За його словами, бізнес-успіх - це пазл, який складається з декількох елементів. Це щоденний вибір і вміння бути відповідальним за нього. Але головним елементом є щасливі люди, які працюють разом з ним.

«Від щастя кожного окремого робітника залежить те, чи буде бізнес успішним і процвітаючим, чи зможе розвиватися і завойовувати нові ринки» - впевнений Юрій Косюк.

Підприємець переконаний, що працівник, який відчуває до себе добре ставлення, а також матеріальне задоволення від виконаної роботи, буде любити і цінувати те, що він робить.

Юрий Косюк

Косюк зазначив, що таким чином працівник "всіляко намагатиметься самовдосконалюватися і вчитися, а значить, якість його роботи також буде зростати разом з його особистісним розвитком".

На думку Косюка, працівник не буде шукати щастя і стабільності десь в іншому місці, оскільки буде відчувати, що у нього є майбутнє. А в нашій країні, впевнений Юрій Косюк, з цим почуттям однозначно є проблеми. Він переконаний в тому, що якби хоча б половина керівників жила за цими правилами, то успішний бізнес в Україні не здавався б такою утопією.

«Моя формула успіху полягає в тому, що мене оточують щасливі люди. Люди, які люблять свою роботу, люблять один одного, і за яких я відповідальний» - підсумував Юрій Косюк.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес