RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Бізнесмен Бахматюк підтримав запуск мобільного додатку для малих фермерів від "Київстар"

Група компаній Ukrlandfarming, акціонером якої є Олег Бахматюк, підтримала ініціативу Київстар щодо запуску мобільного додатку для малих фермерів m-Agri.

Підприємства Ukrlandfarming візьмуть участь у подіях для аграріїв «Київстар Фест». Зустрічі з українськими фермерами відбудуться у 8 областях України до кінця літа 2018 року.

“Ми розробили унікальний додаток для малих фермерів і тепер хочемо розповісти їм про нього. Адже використання m-Agri може реально допомогти селянам продуктивніше вести власне господарство та розвиватися, – говорить Євген Кражан, директор з розвитку бізнеса на корпоративному ринку Київстар. – Власники навіть найменших господарств повинні мати доступ до інформації, технологій та ресурсів, доступних великим агрохолдингам. І ми їм у цьому допоможемо”.

Група компаній Ukrlandfarming - одна з перших, що підтримала ініціативу Київстар у запуску додатку та проведенні спеціальних подій для фермерів.

“Ukrlandfarming - одна з найбільших агрокомпаній України, ми працюємо в цьому секторі вже понад 11 років, віримо у величезний агропотенціал країни й зацікавлені в його реалізації, - розповідає генеральний директор Групи компаній «Укрлендфармінг» Галина Ковток. - Ми всіляко підтримуємо інновації, які сприяють розвитку агроіндустрії. Запуск m-Agri від Київстар вважаємо чудовою ініціативою, яка допоможе нашій компанії ще краще обмінюватись досвідом з колегами по ринку та частіше взаємодіяти”.

Першим містом, яке зустрічатиме «Київстар Фест» 1 серпня, стане м. Сквира Київської області.