RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Nestlé в Україні відзначили за розвиток партнерства між бізнесом та університетами

новини компаній

Nestlé в Україні активно розвиває ініціативу з працевлаштування молоді та Альянс заради молоді, безперервно створюючи можливості навчання, практики та розвитку для молодих людей.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У листопаді 2018 року компанія Nestlé в Україні була нагороджена за розвиток партнерства між бізнесом та університетами в рамках V Національного форуму "Бізнес і університети: хто готує підприємців", організованого центром "Розвиток КСВ" і Career Hub і партнерами.

Форум спрямований на обговорення практик щодо партнерства та співпраці між бізнесом та університетами, їх ролі в економічному розвитку країни і створення сприятливих умов для підготовки висококваліфікованих фахівців на сучасному ринку праці. Представники державних інститутів, приватного сектора і українських ВНЗ отримали унікальну можливість обміну знаннями та досвідом співпраці бізнесу з освітою і розвитку підприємництва між ними.

"В Україні має бути така вища освіта, яка готує конкурентоспроможних фахівців, здатних створювати інновації. Тільки так країна зможе розвиватися і знайти своє місце в сучасній економіці знань, де існує божевільна конкуренція. Тому партнерство між бізнесом і вузами і розвиток підприємництва відіграє в цьому питанні велику роль", - вважає Марина Саприкіна, керівник Центру "Розвиток КСВ".
При оцінці проектів від компаній враховували такі вимоги:
• вплив партнерського проекту;
• орієнтованість проекту співпраці з навчальним закладом на довгостроковий період;
• нова нестандартна ідея проекту або новий формат співпраці;
• здатність проекту бути впровадженим іншими організаціями;
• залучення різних груп стейкхолдерів.

Nestlé в Україні представила два проекти "Курс лекцій по трейд-маркетингу" і бізнес-захід для студентів "Business Truth 4 YOUth".

Компанія Nestlé провела 73 заходи за десять місяців 2018 року, спрямованих на інформування студентів і випускників про актуальні можливості з працевлаштування, стажування та практику, готує студентів до проходження співбесіди і ділиться бізнес-кейсами від експертів компанії. Одним з таких заходів став бізнес-захід "Business Truth 4 YOUt" », який компанія організовує вже вдруге.

Під час заходу 14 експертів компанії Nestlé і компаній-партнерів "Альянсу заради молоді" представили понад 150 студентам кейси зі сфери маркетингу і логістики. У перервах студенти мали можливість поспілкуватися з фахівцями, які відповідали на їхні запитання, а в зоні "Кар'єра" представники HR команди розповіли про всі можливості, які відкриває компанія студентам.

Курс лекцій з трейд-маркетингу, який компанія розвиває спільно з партнерами трейд-маркетинговим агентством "Impacto" і Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана. Це інноваційний курс по трейд-маркетингу, в рамках якого співробітники Nestle в Україні і "Impacto" проводять лекції в КНЕУ для студентів 3-го курсу факультету "Маркетинг". У минулому році саме цей проект був відзначений журі, як проект, який робить цінний внесок в розвиток молоді та надає їм практичні навички для майбутньої професії.

Курс був розроблений в 2014 році для того, щоб навчальний процес став більш насиченим і продуктивним, зокрема створити не тільки теоретичний курс, а й наповнити його практичними кейсами. Інтегровані бізнес-лекції та бізнес-практики Nestlé в Україні і "Impacto" виявилися дуже цінними, адже студентам часто не вистачає саме практичного досвіду, щоб в майбутньому ставати цінними кадрами, привабливими для бізнесу. Загалом курс по трейд-маркетингу пройшли вже більше 400 студентів. Позитивним результатом проекту є те, що Nestlé в Україні взяла на практику і стажування 48 студентів з КНЕУ, з них постійними працівниками стали 33% студентів.