RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Глава СБУ Баканов пообіцяв вивчити справу танкера "Мрія" - представник судновласника

Керівник Служби безпеки України Іван Баканов пообіцяв уважно вивчити справу про арешт танкера "Мрія" і запросив для обговорення представників команди і судновласника, домовленість була досягнута під час візиту президента України Володимира Зеленського в Очаків (Миколаївська область) для зустрічі звільнених українських кораблів.

Про це повідомило видання Enkorr.

"Буквально на пірсі нам вдалося поставити запитання Володимиру Олександровичу, він оперативно переадресував на главу Служби безпеки України пана Баканова, який пообіцяв уважно вивчити ситуацію. Ми сподіваємося, що символічна подія звільнення українських військових кораблів дозволить заново подивитися на проблему "Мрії" і також звільнити судно", - заявив представник компанії-судновласника Олександр Бабій.

За його словами, главі СБУ були передані докладні матеріали про ситуацію з "Мрією", арешт якої команда і судновласник вважають незаконним.

"Після брифінгу президента нам вдалося окремо обговорити ситуацію з паном Баканова і донести свою правову позицію. Він уважно вислухав і запросив нас до центрального офісу СБУ, щоб ще раз детально розібратися в ситуації, що склалася і знайти шляхи її вирішення", - додав Бабій.