RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Лікарні Полтави отримали від "Нової пошти" другий транш гуманітарної допомоги

У четвер, 26 березня, "Нова пошта" доставила в Полтаву другий транш медичної гуманітарної допомоги. Полтавська обласна інфекційна лікарня отримала 8100 респіраторів, 3502 захисних щитка, 200 десятилітрових бутлів антисептика, 158 медичних захисних костюмів. Також компанія передала 5-й міській клінічній лікарні в Полтаві 20 інфузійних насосів, призначених для дозованого і тривалого введення пацієнту розчинів високоактивних препаратів і поживних речовин.

"Наша компанія без роздумів вирішила допомогти українцям в боротьбі з вірусом. Для нас велика честь підставити плече допомоги нашим громадянам і медикам, які протистоять вірусу, рятують життя людей і мінімізують шанси поширення COVID-19 в Україні. Також це для нас величезна відповідальність . Ми передали медичним закладам Полтави другий транш допомоги. У найближчі дні, як тільки будуть знайдені постачальники, ми закупимо і перешлемо медикам наступну партію сучасного обладнання та необхідних протиепідемічних засобів. Сподіваємось, що спільними зусиллями зможемо побороти вірус, убезпечити населення, врятувати життя і здоров'я сотень тисяч людей", - коментує Інна Поперешнюк, співзасновниця компанії "Нова пошта".

15 березня керівництво компанії "Нова пошта" прийняло рішення про виділення 25 млн гривень на закупівлю медичного обладнання, медикаментів та засобів індивідуального захисту для медичних установ Полтавського регіону. 18 березня компанія доставила Полтавській обласній інфекційній лікарні першу партію гуманітарної допомоги. Медикам було передано близько 50 одиниць обладнання (рентгенографічні та УЗД-апарати, біохімічні автоматичні аналізатори, апарати для проведення мембранного плазмоферезу, діагностичні набори для біохімічного аналізатора, монітори пацієнтів поліфункціональні з неінвазійний виміром гемодинаміки, апарати ШВЛ).

"Нова пошта" звернулася до бізнесу і волонтерів, закликавши проявити в період карантину та надзвичайної ситуації принципи соціальної відповідальності та спільними зусиллями забезпечити необхідним обладнанням, ліками та засобами індивідуального захисту медустанови країни.

З 25 березня "Нова пошта" на час карантину розширила соціальний проект "Гуманітарна пошта" і почала безкоштовно доставляти лікарням, дитячим будинкам, військовим і незахищеним верствам населення засоби індивідуального захисту і все, що потрібно для боротьби з вірусом. Щоб стати учасником програми, потрібно заповнити анкету або написати на електронну пошту