RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Олександр Вілкул не брав участі в купівлі "Дніпромлин" - ексвласник підприємства

Бізнесмен Костянтин Паршин розкрив подробиці продажу частини своїх активів у Дніпрі, допомоги армії і про нинішню бізнес-діяльність.

Про це він розповів в інтерв'ю порталу Delo.

Продаж Паршиним одного з найбільших борошномельних підприємств в Україні стався в 2011 році. У той час проти бізнесмена було порушено кримінальну справу. Угода була вимушеною, повідомляє він. Пропозиція від великого латифундиста, нині екснардепа від БПП Вадима Нестеренка збіглася з початком сфальсифікованої кримінальної справи відносно Паршина.

"Наші партнери по аграрному напрямку і по володінню компанією "Дніпромлин" заявили про своє бажання вийти зі спільного бізнесу і запропонували викупити їх частку, або продати її третій особі, з якою вони вже вели переговори. Цією третьою особою опинився Вадим Нестеренко. З урахуванням ситуації, що склалася, наша група не мала фінансової можливості викупити їх частку, тому ми були змушені почати переговори з Вадимом. В результаті, він зайшов партнером на "Дніпромлин". І буквально через кілька днів я вийшов з СІЗО. Ось такий дивний збіг обставин", - розповів Паршин.

За колишні активи Паршина розгорілася корпоративна війна. Бізнесмен спростував заяви Нестеренка, що в угоді щодо купівлі підприємства брав участь ексвіцепрем'єр Олександр Вілкул.

"З Олександром Вілкулом я не знайомий. Нещодавна згадка Вадимом Нестеренко про те, що Олександр Вілкул є стороною в угоді по "Дніпромлин" викликала особисто моє здивування. Переговори про продаж ми завжди вели тільки з ним, стороною угоди був тільки він. З якою метою він спотворює факти, мені незрозуміло. Можу лише припустити, що це черговий прийом для залучення уваги до ситуації, що виникла і формування до себе позитивного суспільного відношення", - пояснив Паршин.

В даний час Паршин реалізує унікальний проект "Центр підготовки "PATRIOT".

"Це команда військових фахівців з різних країн світу. Україна, Грузії, США, Ізраїлю. На даний момент команда "PATRIOT" бере участь в робочій групі по реформуванню структури Міністерства оборони України, Генерального штабу, займається розробкою нової структури управління НГУ. На сьогоднішній день, інструктори центру є невід'ємною частиною Національної гвардії України. В рамках цієї роботи проводиться подальша підготовка частин Нацгвардії. Вся наша робота високо оцінюється керівництвом Національної гвардії", - зазначив Паршин.