RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Відповідальність у бізнесі: названі теми дискусій топменеджерів на VII Форумі "Диригенти змін"

партнерський матеріал

23 вересня в київському гольф-центрі VII Форум "Диригенти змін" власники та керівники українських і міжнародних компаній, громадські та державні діячі, лідери думок обговорять питання трансформації себе, бізнесу і держави.

Організатор заходу - "Делойт" в Україні, тема Форуму: "Відповідальність. Хто, якщо не я?".

Криза, з якою зіткнувся світ, оголила слабкі місця держави, бізнесу і людей, а імунітетом до викликів може стати відповідальність за свою країну, свою справу і своє життя.

В учасників події буде можливість подискутувати з власниками та керівниками провідних компаній, з державними діячами. Серед них:

Юрій Косюк, власник і глава правління МХП;

Вячеслав Климов, співзасновник Нова Пошта;

Владислав Чечоткін, співзасновник і співвласник Rozetka;

Дмитро Сенниченко, голова Фонду державного майна України;

Андрій Горохов, СЕО UMG Investments;

Олександр Богуцький, СЕО StarLightMedia;

Олена Кошарна, засновник і CEO інвестиційної компанії Horizon Capital;

Максим Матяш, директор SAP Ukraine.

У програмі Форуму такі панельні дискусії:

"Лідерство через відповідальність", модератор - Сергій Кулик, керуючий партнер "Делойт" в Україні;

"Відповідальність в бізнесі: хто і за що відповідає насправді", модератор - Єгор Григоренко, партнер, керівник департаментів консалтингу та управління ризиками "Делойт" в Україні;

"Відповідальність за власне життя", модератор - Андрій Булах, заступник голови правління, директор департаменту з організаційної ефективності та управління персоналом МХП;

"Відповідальність перед майбутніми поколіннями", модератор - Роман Бондар, віцепрезидент Ukrainian Corporate Governance Academy (UCGA).

Інформація про програму та спікерів - на сайті Форуму: conductorsofchanges.com. Партнери: МХП, Нова Пошта, Odgers Berndtson Ukraine, Metinvest Digital, Winner Group Ukraine, UMG Investments, StarLightMedia, The Glen Grant, Моршинська, "АТІС ФАРМА".

Всі панельні дискусії будуть переведені на жестову мову, а простір сплановано так, щоб відповідав концепції доступності. Інклюзивним партнером заходу виступає Inclusive Friendly. Організатори забезпечують тестування на COVID-19 для всіх учасників і спікерів. Традиційно на Форумі "Диригенти змін" присутня соціальна складова. 10% від вартості квитків і партнерських внесків організатори Форуму направлять на підтримку ГО "Навчаюся для України".

"Делойт" (Deloitte) - глобальна мережа компаній з надання послуг у сфері аудиту, консалтингу, фінансового консультування, управління ризиками та оподаткування, супутніх послуг. З сумою глобальних доходів в розмірі 47,6 млрд дол за 2020 фінансовий рік компанія "Делойт" є найбільшою компанією у світі з надання професійних послуг. Наявність глобальної мережі, яка охоплює понад 150 країн світу, дозволяє "Делойт" обслуговувати близько 400 найбільших компаній світу з рейтингу "Fortune Global", має в штаті близько 330 тис. фахівців. Завдяки "Делойт", а також більш ніж 25-річному досвіду роботи в Україні, "Делойт" відкриває клієнтам можливості світового класу і надає послуги, спрямовані на підтримку та надання комплексних інтегрованих рішень у сфері економічної діяльності клієнтів в різних галузях економіки.