RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Miele відкрила Miele Experience Center в Blockbuster Mall у Києві

партнерський матеріал

Компанія Miele оголошує про відкриття четвертого роздрібного магазину Miele Experience Center BLOCKBUSTER MALL в Києві. На площі понад 70 кв. м покупців чекає широкий асортимент техніки Miele: пристрої для приготування їжі, кавомашини, посудомийні машини, холодильники, техніка по догляду за білизною і будинком, аксесуари. Презентація пройшла в сімейній атмосфері Family Day. Pets Friendly. Для дітей була організована зона з аніматором.

Відвідувачі змогли насолодитися кавою, приготованою з кавоварки CM6 MilkPerfection, з Aromatic System - заварочною капсулою, що робить свіжий помел перед приготуванням напою. Функція WiFiConn@ct забезпечує дистанційне керування машиною. Завдяки функції MilkPerfect утворюється густа пінка. Опція DoubleShot дозволяє отримати бажаний результат в одній чашці кави.

Увага також була приділена модельному ряду акумуляторного бездротового пилососа Triflex НХ1. Це рішення для прибирання у важкодоступних місцях - під меблями, в кутах. Завдяки широкій електрощітці прибирання великих площ відбувається швидше. Під час презентації Triflex Cat & Dog легко впоралася з собачою шерстю.

Зона техніки для приготування їжі: прилади 7000 серії з інтуїтивно простим управлінням. У центрі уваги опинилася комбіпароварка DGC 7860 Х з термощупом і підключенням до Wi-Fi. Опція Mix & Match дозволяє впоратися з приготуванням відразу трьох страв. Технологія DualSteam забезпечує рівномірний розподіл пара в камері. Очищення листів після приготування страв досягається завдяки покриттю PerfectClean.

"Ми щиро раді відкриттю четвертого роздрібного магазину Miele Experience Center BLOCKBUSTER MALL. Ми надаємо ще більшу можливість споживачам протестувати техніку і вибрати те, що відповідає їхнім потребам", - підкреслила Ганна Кочешкова, адміністративно-фінансовий директор Miele в Україні.

У шоурумі була облаштована зона для догляду за білизною - з пральними та сушильними машинами, прасувальними системами FashionMaster. У зоні з посудомийними машинами представлені новинки сезону - посудомийні машини G7000 з автоматичною системою дозування та інтегрованим PowerDisk. Не обійшлося без зони з холодильним обладнанням, були презентовані вбудовані холодильні комбінації та винний холодильник.

Привітати з відкриттям магазину Miele Experience Center BLOCKBUSTER MALL прийшов - PIANOБОЙ.

Компанія Miele була заснована в 1899 в Херцеброк, Німеччина інженером Карлом Міле і підприємцем Райнхардом Цинканном. У 1901 вона випустила першу в Європі пральну машину. Сьогодні Miele - провідний виробник побутової і професійної техніки преміумкласу. Дочірні підприємства або дистриб'ютори забезпечують продажу техніки Miele майже в 100 країнах світу. Miele є сімейним бізнесом: з моменту її заснування змінилося чотири покоління власників. Miele виробляє варильні поверхні, теппани, індукційні воки, духові шафи, пароварки, витяжки, вакууматори, посудомийні машини, холодильники, морозильні камери, винні холодильники, кавоварки. Техніка по догляду за білизною: пральні та сушильні машини, прасувальні системи. Категорія техніки для прибирання будинку представлена в широкому асортименті. Miele виробляє професійне обладнання для сектора HoReCa, для медустанов і інших підприємств: пральні та сушильні машини, катки для прасування, стерилізатори, дезінфектори, посудомийні машини.