RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Бізнес

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

AMS.agency - 5 років: діджитал-агентство провело "космічний" захід до дня народження

новини компаній

Команда AMS.agency відсвяткувала своє 5-річчя разом з клієнтами: космічна тусовка з елементами історії та буднів агенції була покликана показати, що "діджитал не має кордонів, а креативність рішень може бути нескінченною".

"Космос, як тема для свята, - не просто слідування тренду, - сказала засновник агентства AMS Марина Колеснікова. – Наша "галактика" має багато складових, але головне, що її наповнює, - це наші клієнти, вони - наші зірки! У AMS багато зіркових клієнтів і співробітників, а об'єднуюча мета - робити крутий діджитал".

Космос був у всьому: починаючи із запрошення і закінчуючи декором святкового торта. Гості в різних містах України отримали запрошення з рук космонавта в скафандрі. Мінілистівки з QR-кодом були прикріплені до повітряних куль у вигляді планети Земля і вели на лендінг із зазначенням де і коли стартує "святковий політ". Особлива атмосфера огортала гостей з перших хвилин свята: щоб потрапити на "космічний корабель" їм треба було пройти крізь лазерну грати, яка стала першою фотозоні. Всім бажаючим пропонували доповнити образ неоновою прикрасою. Головна фотозона була виконана у вигляді місячного пейзажу на небосхилі якого була видна планета AMS та сяяли зірки.

"Ми не пропонуємо шаблонних рішень!" - йдеться на сайті AMS.agency. Цей девіз агентства відбився і в сценарії свята. Креативна команда підготувала унікальний імерсивний спектакль, а доповненням свята стали виступи артистів.

Відкриваючи вечір засновниця AMS.agency привітала гостей і привітала всіх з 5-річчям агентства. Особливу подяку вона висловила клієнтам, які з агентством вже кілька років.

"Основний пул наших клієнтів - це не клієнти одного року. Основні наші контракти - це три-чотирирічна співпраця. І я вам мегавдячна, бо знаю, як було хвилююче бути першими, повірити новому агентству, побачити його потенціал", - сказала Марина Колеснікова. Вона подякувала і нових клієнтів і побажала всім - партнерам і команді AMS нових зіркових досягнень і щастя.

Щоб привітати AMS agency з 5-річчям в Київ приїхали гості з різних міст України. Відеопривітання звучали від клієнтів і партнерів з Узбекистану і Казахстану.

За 5 років роботи AMS agency клієнтами агентства стали майже 110 компаній з України, Молдови, Узбекистану та Швейцарії, кількість співробітників зросла в 10 разів. Сьогодні в AMS agency працюють 50 фахівців.

"Найбільше мене надихає те, що поруч знаходяться люди, які так само горять темою digital, як і я, і готові з сяючими очима вивчати нове, експериментувати, брати сміливі завдання і реалізовувати круті проєкти. З такою командою можна все!" - зазначила Марина Колеснікова.

У вересні 2021 компанія відкрила представництво в Казахстані та отримала першого клієнта в цій країні. У планах агентства на 2022 - вихід на ринок ще однієї країни.