RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Як покоління Z змінює світ: на конференції Zavtra обговорять підготовку до нової реальності

партнерський матеріал

Що цікавить сучасне покоління, як з ним працювати, як продавати зумерам і як з ними розмовляти однією мовою – ці питання обговорять 27 лютого на безкоштовній онлайн-конференції Zavtra, де 20 лідерів покоління Z, які, попри вік та обставини, запускають стартапи, роблять наукові відкриття, перемагають в олімпіадах та будують нову реальність, допоможуть учасникам підготуватися до найближчого майбутнього.

Конференція буде корисна для: підлітків, які не хочуть чекати, "поки виростуть", щоб розпочати власну справу або зробити внесок у світ; батьків, які прагнуть допомогти своїм дітям реалізувати потенціал, розвинути підприємницьке мислення та відкрити нові можливості реалізації; підприємців та маркетологів, які шукають інструменти, як зацікавити покоління Z своїм брендом; HR-фахівців, які бажають дізнатися, які стратегії мотивації підвищують залучення зумерів і що їм важливо у роботодавці, і всіх, хто взаємодіє з поколінням Z і хоче зробити цей процес максимально ефективним.

Серед спікерів: талант WePlay Esports Олексій Малецький, Founder & CEO School Navigator, засновниця сервісу пошуку приватних шкіл School Navigator Ірина Ецкало, координатор з розвитку соціального підприємництва у Future Development Agency Аліна Бочарнікова, Instagram та TikTok-блогер Лера Педан, учасниця проекту "Школа успіху" від Klitschko Foundation Ганна Яцюк, розробник розумної світлодіодної маски Qudi Mask Михайло Чумаченко, засновник та CEO компанії Harmix Назар Поночовий, дитячий та сімейний психолог, Президент Асоціації дитячих аналітичних психологів Катерина Гольц програмі у школі повного дня КМДШ_Голосєєв Олена Кузовенкова.

На конференції Zavtra обговорять: з чого підлітку розпочати шлях у бізнес, де взяти гроші, знання та клієнтів; чому і де вчитися, щоб завжди бути у тренді; навіщо вивчати в школі медіабезпеку та медіаграмотність; навіщо привчати дітей до соціальної місії зі школи та як це робити; блогерство - це мильна бульбашка або професія майбутнього; стратегії управління фінансами для підлітків, які допоможуть нагромадити перший мільйон; кіберпростір як можливості для розваг, навчання та заробітку. Гості зможуть взяти участь у вокальному та танцювальному майстер-класах від "Talant School" Наталії Могилевської.

Для всіх бажаючих організатори надали можливість приєднатися до безкоштовної онлайн-трансляції за попередньою реєстрацією за посиланням zavtra.ekonomika.ua.

Організатори: бізнес/медіа бюро Ekonomika+, дайджест ділової жінки WoMo та ділове онлайн-видання Delo.ua. Кібеспортивний партнер – WePlay Esports. Інформаційний партнер – MBA Kids International.