RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Українець Олександр Слобоженко визнаний найкращим у сфері медіабаїнгу за версією World Traffic Awards - деталі

Засновник та керівник української медіабаїнгової компанії Traffic Devils Олександр Слобоженко отримав престижну міжнародну нагороду Best Marketing Influencer (найкращий маркетинговий експерт) на World Traffic Awards. Нагороди вручили на конференції з цифрового маркетингу з акцентом на тренди affiliate-індустрії Traffic Summit, яка відбулася 28-29 вересня у Стамбулі.

Імена переможців були опубліковані на сторінці World Traffic Awards у Facebook.

Команда Олександра Слобоженка також перемогла у номінаціях Best Mediabuying Team (найкраща медіабаїнгова команда) та Best Service Tool (кращий сервісний інструмент) – за сервіс оренди додатків TD APPS.

"Цього року це вже друга перемога команди на престижних міжнародних конференціях (раніше нас відзначили у номінації Best CIS Affiliates на SiGMA у Белграді, Сербія) та моя перша особиста нагорода. Дякую всім, хто за мене голосував. Це індикатор того, що я і моя команда не дарма працюємо та розвиваємося. Обіцяємо і надалі радувати наших клієнтів та партнером новими ідеями та новими цікавими проектами", - прокоментував керівник команди Traffic Devils.

Також Олександр Слобоженко розповів про нюанси стамбульського заходу та подякував організаторам.

"Програма заходу розроблена так, щоб учасники отримали нові експертні знання, занурилися у різні варіанти нетворкінгу та паралельно відпочили від щоденних проблем. Traffic Summit - суперможливість вивчити тенденції та інновації у сфері інтернет-маркетингу", - зазначив він.

Раніше Traffic Devils здобула нагороду у номінації Best CIS Affiliate of the year-2022 на конференції SIGMA Balkans у Белграді.