RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

ЗСУ отримали вже 70 авто за сприяння Favbet Foundation

Благодійний фонд Favbet Foundation та компанії-партнери передали для потреб Збройних Сил України вже 70 автомобілів з початку повномасштабного вторгнення, повідомили представники фонду.

За тиждень підрозділи ЗСУ отримали 5 авто: три позашляховики Mitsubishi L-200, Nissan Navara та Ford Ranger.

Чотири позашляховики високої прохідності доставлені на східний фронт. Це Mitsubishi L-200 для батальйону "Миротворець". Також ще один Mitsubishi L-200, Ford Ranger та Nissan Navara доставлені в інші підрозділи, що виконують бойові завдання на сході країни.

Ще один позашляховик Mitsubishi L-200 надійшов у розпорядження роти вогневої підтримки та допомагає боронити українське небо. Разом з авто військові отримали тепловізор, генератор, бензопилу, "буржуйку", шанцевий інструмент і продукти від громади села Блиставиця.

Як повідомлялось, за сприяння Favbet Foundation ЗСУ регулярно отримують транспорт, засоби зв’язку, розвідки, спецобладнання й решту необхідних для фронту речей.

Фонд спільно з компаніями-партнерами передав ЗСУ 60 дронів та сотні одиниць високотехнологічного обладнання.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований 2020 року, підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку. З початку повномасштабного вторгнення переважна більшість проєктів фонду орієнтовані на допомогу ЗСУ і постраждалим від війни людям.