RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

"Укрлендфармінг" виділив півмільйона гривень на лікування жителів сіл

"Укрлендфармінг" виділив понад півмільйона гривень на оздоровлення та лікування дітей і дорослих Київської, Житомирської, Полтавської, Сумської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Миколаївської, Херсонської, Чернігівської областей.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Група компаній "Укрлендфармінг", власником якої є бізнесмен Олег Бахматюк, допомагає у вирішенні всіх соціальних питань жителів села - від проблем благоустрою, підтримки інфраструктури до оздоровлення і лікування дорослих та дітей, які проживають в тих населених пунктах, де працюють підприємства агрохолдингу. "Укрлендфармінг" тільки за останні три місяці надав допомогу на суму понад півмільйона гривень селянам Київської, Житомирської, Полтавської, Сумської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Миколаївської та Херсонської областей.

Зокрема, підприємства агрохолдингу допомагають закуповувати для сільських пунктів здоров'я, лікарняних амбулаторій необхідне медичне обладнання, оргтехніку тощо. У числі різних реалізованих проектів - здійснення підприємством холдингу "Агрокомпанія Прикарпаття" ремонту кімнати для психологічної реабілітації дітей в дитячому будинку села Крихівці Тисменицького району Івано-Франківської області.

Більша частина коштів з бюджетів підприємств "Укрлендфармінг" йде на відпочинок та оздоровлення школярів під час літніх канікул. У більшості сіл для дітей організовуються пришкільні літні табори, деякі сільради віддають перевагу санаторіям. До підприємств холдингу звертаються по медичну допомогу не тільки об'єднані територіальні громади, сільські ради, а й місцеві жителі.

"Селяни досить часто звертаються до підприємства за допомогою самі, минаючи сільську раду. У цьому місяці ми вирішили приділити максимум уваги зверненнями, пов'язаних з лікуванням наших орендодавців. Біч нашого часу - онкозахворювання, і вони становлять 80% запитів до нас, пов'язаних зі здоров'ям. Пряма адресна допомога жителям населених пунктів, де ми працюємо, важлива своєю оперативністю, оскільки люди не втрачають час, який може бути критичним для їх життя. Таких звернень стає все більше", - говорить Юрій Шульц, керівник підприємства "Поділля Агропродукт", яке входить в "Укрлендфармінг".

У релізі також говориться, що "здоров'я населення - один із пріоритетів соціальної діяльності групи компаній "Укрлендфармінг" на території своєї присутності". Комплексний підхід агрохолдингу до проблем села серед інших включає і питання оздоровлення та лікування його жителів.

"Укрлендфармінг" є одним з найбільших українських аграрних підприємств. За результатами опитувань агрохолдинг вважають одним з кращих роботодавців України, який забезпечує робочими місцями 27 000 жителів з 600 населених пунктів України. Підприємства групи компаній традиційно є одними з найбільших українських платників податків. Підприємство відомо допомогою громадам у відновленні інфраструктури, підтримкою навчальних закладів та розвитку культури і спорту на селі в тих 22 областях України, де працює.