RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

В "Електроважмаші" спростували інформацію про страйки - заява підприємства

Опублікована низкою ЗМІ інформація про страйки на харківському підприємстві "Електротяжмаш" не відповідає дійсності, насправді ж мала місце зустріч керівництва підприємства з трудовим колективом, де була досягнута домовленість про вирішення питання щодо заборгованості по заробітній платі.

Про це повідомляє прес-служба "Електроважмашу".

"Під час спілкування з працівниками в.о. Генерального директора (Віктор Бусько) повідомив, що заборгованість по заробітній платі буде виплачена на поточному тижні до середи (24 червня). Також на зустрічі було надано відповіді на інші важливі для "Електроважмашу" питання, які накопичилися в період дії карантину. Після зборів трудові колективи вирушили на планову роботу в цехи. Завод працював і працює в штатному режимі", - інформує прес-служба підприємства.

У підприємстві вважають, що масована атака в ЗМІ на "Електроважмаш" - це спроби окремих олігархів перешкодити державі повернути підприємство під свій контроль. Попередній менеджмент залишив на "Електроважмаші" борги на суму понад 1 млрд грн.

Спеціалізацією "Електроважмашу" є виробництво генераторів для АЕС, ТЕС, ГЕС, електродвигунів для транспорту і промисловості. Крім українських електростанцій, генератори виробництва "Електроважмашу" використовуються на електростанціях в країнах СНД і ЄС.