RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

384 млн доларів у екологію: Метінвест опублікував звіт за 2019 рік

Метінвест в минулому році збільшив витрати на охорону навколишнього середовища до 384 млн доларів, що на 46% перевищує показник 2018 року.

Про це йдеться у Звіті про сталий розвиток за 2019, опублікованому Групою Метінвест.

Проекти з екологічної модернізації на підприємствах в Маріуполі, Кривому Розі та Запоріжжі дозволили домогтися зниження викидів, підвищення енергоефективності та більш раціонального використання ресурсів, що відповідає прагненню Групи підтримати боротьбу з глобальною зміною клімату.

Зокрема, в 2019 підприємства Метінвесту на 10% скоротили викиди парникових газів (CO2) в порівнянні з 2018, на 9% і 10% знизили обсяги споживання і скидання води відповідно, а також на 22% підвищили показник енергоефективності.

Звіт про сталий розвиток за 2019 був підготовлений Групою Метінвест відповідно до міжнародних стандартів нефінансової звітності GRI (Global Reporting Initiative), а також з урахуванням рекомендацій Ради зі стандартів обліку в сфері сталого розвитку (Sustainability Accounting Standards Board).

Починаючи зі звіту за 2019, Метінвест буде публікувати звіти про сталий розвиток щорічно, а не раз на два роки, як це було раніше. Документ демонструє прогрес Групи в досягненні цілей сталого розвитку і розкриває плани на майбутнє.