RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Lenovo представляє в Україні флагман YOGA C930 – сповнений можливостей

новини компаній

Компанія Lenovo презентувала на українському ринку флагман — ноутбук-трансформер YOGA С930. Зручність, гнучкість, якісний глибокий звук новинки надихнули українських митців на створення особливого перформансу, який відобразив повноту можливостей пристрою у художній формі. Продюсерський дует «Wavewalkrs» продемонстрував, як поєднується спонтанність живого звучання з музичними композиціями, що виходять за рамки класичного жанру. Унікальний виступ творчого арт-кластеру Smart performance DIII став втіленням натхнення від нових рішень та руйнування кордонів на шляху вперед. Перформанс було створено спеціально для презентації новинки YOGA С930, а музична композиція YOGA (city sounds for Lenovo) створена музикантами безпосередньо на флагмані.

Продюсерський перформанс

Ті, хто виходять за межі уявлення та можливого. Ті, хто комбінують, здавалось би, непоєднуване. Вони не кричать про власне его та індивідуальність, вони просто створюють музику, яку самі люблять. Все це — про унікальний проект «Wavewalkrs», український продюсерський дует мультиінструменталістів, відомий далеко за межами країни. Їхні перші релізи, кавер на Hozier «Take me to church», що був записаний у колаборацiї із талановитою молодою співачкою AKINE, та сольні сінгли #truthlies і whatislove стали помітним явищєм у минулому році. Вони створюють музику у власному, неповторному стилі, що захоплює шанувальників дедалі більше. Для презентації Lenovo YOGA С930 дует створив спеціальну музичну композицію. Крім того, до кінця року запланований реліз нових синглів «Wavewalkrs».

Діляться враженнями учасники гурту «Wavewalkrs»: «Ми – люди музичні, – і звучання навколишнього світу не проходить повз нас. Саме тому, робота над цим проектом нас відразу дуже надихнула. Так як основною ідеєю було відтворення звучання міста. Міста – як робоче середовище нашого «проживання», частини нашого повсякденного життя. Місто має безліч своїх «звучань», безліч настроїв, ритмів і текстур. Все це втілюється в музичних хвилях, які ми, власне, і збирали в одному місці. У міській метушні важливо бути мобільним і гнучким, щоб все встигати. Саме тому, гнучкість ноутбука Lenovo YOGA C930 грає на руку. Ти можеш скласти його як планшет і дуже швидко зафіксувати якісь ідеї. Додаткова перевага в тому, що начебто це сенсорний планшет, але при цьому – повноцінний комп'ютер, потужності якого дозволяють доступно працювати з програмами для написання музики. Так само, однозначний плюс - це досить хороший динамік. З ним можна перевірити і послухати свою демку, і приємно слухати музику в цілому. Місто – це люди. Велика кількість різних індивідуальностей. Зі своїми думками, поглядами, стилями, планами. Але тим не менше, коли ти виходиш грати для 15-18 тисяч людей, ти відчуваєш – всі вони можуть об'єднуватися в одну велику енергію. Загальний настрій. Ти ділишся і обмінюєшся енергіями з цими людьми. Незабутні враження. Об’єднання. Це і привело нас до мети збору цих вражень і деталей в одне «музичне», населене, живе, яскраве, контрастне, цілісне місто. Ми фіналізували наші враження в одну музичну форму, яку тепер ми всі можемо послухати».

Smart performance DIII – український арт-кластер, який втілює та популяризує концептуальну ідею перформансу. Режисер Дар’я Стилецька та хореограф Катерина Бойченко вже більше 6 років створюють унікальні колаборації з музикантами, художниками, режисерами та дизайнерами. Натхненні роботами японської художниці Shigeki Matsuyama, з нагоди презентації новинки, DIII створили особливий перформанс у стилі галерейного акту. Основою для виступу YOGA (YOUR OBSESSION ~ GALLERY ACTION) стали особливості сучасного трансформера та самої компанії – гнучкість та спроможність чути запити користувачів, долати встановлені кордони, надихати інноваційними рішеннями та змінювати напрям в безмежному бажанні рухатися тільки вперед.

Коментує Тарас Джамалов, генеральний директор Lenovo в Україні: «Світ змінився. До 2020 року досвід користувачів буде мати більше значення, ніж ціна і сам продукт. Уже сьогодні команда Lenovo по всьому світу втілює філософію компанії, де не продукт, а клієнт – у центрі уваги бренду. Ми збираємо відгуки і проводимо інтерв'ю, щоб дізнатися реальні потреби клієнтів і визначити, як наші продукти можуть ефективно вирішити їхні завдання. Кожен користувач – це людина зі своїми талантами і особливостями, професійними потребами та досвідом, і ми вдячні користувачам по всьому світу за їхній внесок в еволюцію продуктів Lenovo, таких як YOGA C930».

Коментує Микола Антонюк, керівник напрямку персональних комп'ютерів Lenovo в Україні: «YOGA – для компанії Lenovo це флагманська лінійка, де кожен пристрій поєднує інновації і до деталей продуманий дизайн! Витончений алюмінієвий корпус YOGA C930 у вишуканих кольорах порадує шанувальників якісного звуку: його унікальний шарнір – це аудіосистема. Аудіосистема, яка завжди спрямована на слухача, дивиться він фільм ввечері на дивані чи прослуховує треки в кафе! Ми звикли щодня слухати десятки роликів і музичних творів, дивитися фільми – і цей ноутбук подарує вам новий досвід і захоплюючі враження».

Ноутбук YOGA C930 можна розкрити на 360 градусів. Міцний шарнір, що фіксує сенсорний екран у будь-якому зручному положенні, дає можливість використовувати ноутбук як планшет, тент або повернути клавіатуру на 180 градусів, за екран. Це надає змогу з комфортом дивитись відео будь-де або показувати презентації колегам. При такому розкритті екрану клавіатура автоматично вимикається для запобігання випадковому натисканню.

Акустична система для стильного звучання

Чим може здивувати Lenovo YOGA C930? Шарнір YOGA C930 – особливий, адже це акустична система з вбудованим саундбаром, у який встановлено чотири динаміки потужністю по 2 Вт. Яке б положення Lenovo YOGA C930 не обрав користувач, глибокий звук буде спрямований у його сторону. Технологія Dolby Atmos® забезпечить чистий та об’ємний звук, а також повне занурення під час перегляду кінофільмів та прослуховування музики.

IPS-екран із роздільною здатністю UHD (3840x2160) та технологією Dolby Vision забезпечує чудову якість зображення та природну передачу кольорів.

Вбудований стилус Lenovo Integrated Pen, який здатний розпізнавати 4096 рівнів натискання, надає можливість малювати чи робити записи на екрані так само просто, як на папері. Для зберігання і заряджання стилуса передбачений спеціальний слот.Ці та інші технології забезпечують просту інтуїтивну взаємодію і захоплюючі враження, як від створення, так і перегляду мультимедійного контенту.

Потужність та безпека даних

YOGA C930 оснащено 4-ядерним процесором Intel Core i7-8550U 8-го покоління та 16 ГБ оперативної пам'яті у максимальній комплектації. Десяток вкладок у браузері та програми для зведення музики – із YOGA C930 відкриваються нові можливості багатозадачності. Система і додатки запускаються швидко та працюють плавно, адже ноутбук оснащений SSD-накопичувачем ємністю до 1 ТБ.

Також трансформер має клавіатуру з підсвічуванням для комфортної роботи та мультимедійних розваг вдень і вночі. Акумулятор тримає заряд до 12 годин – цього вистачить на цілий день роботи або відпочинку на природі, а також на тривалий переліт. Lenovo YOGA C930 обладнаний дактилоскопічним сканером, який у лічені секунди зчитує унікальний біометричний пароль. Для підключення периферійних пристроїв у ноутбуці передбачено набір портів: USB 3.1 та два USB Type-C Thunderbolt.

Мікрофони дальньої дії дозволяють голосовим помічникам Cortana® та Alexa, встановленим на YOGA C930, розпізнавати усні команди з відстані до чотирьох метрів навіть у режимі очікування.

В Україні стильний ультрабук YOGA C930 доступний у бронзовому (MICA) та сірому (IRON GREY) кольорах за ціною від 45 143 гривень.

Технічні характеристики

Процесор: Intel Core i7-8550U (у максимальній конфігурації)

Операційна система: Windows 10 Home, Windows 10 PRO (у максимальній конфігурації)

Дисплей:IPS, 13,9 дюймів, 300 ніт, FullHD (1920x1080), UHD (3840x2160) (у максимальній конфігурації), сенсорний із антибліковим покриттям

Графіка: вбудована Intel® UHD Graphics 620

Камера, веб-камера: 1 Мп

Оперативна пам’ять: від 8 до 16 ГБ 2400 МГц DDR4

Накопичувач: від 256 до 1024 ГБ SSD PCIe

Аудіосистема: Dolby Atmos, чотири динаміки потужністю по 2 Вт

Порти: USB-3.1 (Gen 1), 2 x USB 3.1 Type C, combo jack

Батарея: 4-коміркова, 60 Вт/год

Мережі: Wi-Fi, Bluetooth® 4.2

Габарити: 322 × 227 × 14,9 мм

Вага: 1,38 кг

Колір: бронзовий (MICA), сірий (IRON GREY)

Інтерпретацію для Lenovo підготували:

Композитори/саунд-дизайн - WAVEWALKRS

Більше про творчість музикантів можна дізнатись на їхньому Youtube-каналі.

Художник - Віктор Бучковський

Хореограф - Катерина Бойченко

Дизайнер - Мітя Нєфть

Художник з гриму - Вікторія Бессараб

Відео-супровід - Сергій Морж

Креативний директор DIII cluster – Дар’я Стілецька

Лінійні продюсери - Євгенія Карунська та Лілія В’язовська