RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

ПФУ затримує щорічну виплату інвалідам війни: коли дадуть гроші

Виплата щорічної разової допомоги до 5 травня ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань цьогоріч затримується - власники отримають свої кошти до 1 липня.

Читайте також: Виплати військовим та бійцям тероборони: що змінилося з 1 червня

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Пенсійного фонду України.

Так, пенсіонер у коментарях поцікавився, чи будуть зараховані виплати у червні. На що отримав ствердну відповідь про те, що кошти ветерани отримають разом із пенсією.

"Виплати до 5 травня інвалідам війни будуть виплачені у червні разом з пенсією у визначену дату. З повагою пресслужба Пенсійного фонду України", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, ПФ проінформував, що станом на 03 червня на пенсійні виплати спрямовано 10,3 млрд грн, в тому числі 2,7 млрд грн – на виплату пенсій через АТ “Укрпошта” і 7,6 млрд грн – через уповноважені банки.

Варто зазначити, що виплати до 5 травня здійснюються за рахунок коштів Державного бюджету України. Вони призначаються інвалідам та дітям війни, учасникам бойових дій, постраждалим учасникам Революції Гідності та колишнім неповнолітнім особам, тим, хто має особливі заслуги перед Батьківщиною, а також членам сімей загиблих і дружинам.

Раніше ми писали, як нараховують виплати українським військовим на передовій.