RU  UA

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Київський Альфа-Банк оголосив про переїзд в БЦ "Торонто": названо нову адресу

У середу, 3 квітня Альфа-Банк Україна оголосив про зміну юридичної адреси, нова адреса фінустанови - Україна, 03150, г. Киев, вул. Велика Васильківська, 100.

Про це повідомили в прес-службі банку.

В даний момент за цією адресою знаходиться бізнес-центр "Торонто-Київ", частиною якого Альфа-Банк Україна володіє з початку 2018 року. Остаточний переїзд співробітників установ Альф-Банк Україна і Укрсоцбанк міжнародної банківської групи ABH Holdings S.A. очікується у травні.

Після переїзду банк буде займати в приміщенні БЦ "Торонто-Київ" площу близько 20 тисяч квадратних метрів, а раніше співробітники компанії розміщувалися в різних офісах по всій території української столиці. Звільнені приміщення виставлені на продаж.

"У зв'язку з переїздом ми продали наш офіс на Десятинній, офіс Укрсоцбанку на вул. Ковпака, а зараз закінчуємо угоду з продажу офісу Укрсоцбанку по вул. Ділова", - розповіла журналістам віце-президент Альфа-Банку Україна Ірина Скороходова.

Рішення щодо зміни юридичної адреси було прийнято 4 лютого на зборах акціонерів АТ "Альфа-Банк" і АТ "Укрсоцбанк", а зареєстровано 2 квітня.