RU  UA

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

11 травня

10 травня

Всі новини

Як працює 13-кімнатний антиофіс Альфа-Банку Україна - журналісти показали фото

Діджитал-команда Альфа-Банку Україна працює в 13-кімнатній квартирі-антиофісі, як кажуть в банку, ідея нового формату офісу виникла як реакція компанії на карантин.

Про це пишуть журналісти Forbes.

"У людей з'явилася можливість працювати вдома, і ми вирішили дати рівноцінну альтернативу", - пояснює виконавчий директор Альфа-Банку Україна Ольга Філіпенко.

Так один з поверхів компанії в київському бізнес-центрі "Торонто" перетворили на "квартиру".

Тут співробітники можуть працювати на ліжку, зайняти одне з крісел, диванів і пуфів і вибирати нову локацію кожен день. Від моменту задуму до відкриття "антиофісу" пройшло три місяці.

Співробітники добре прийняли експериментальний формат, і в Альфа-Банку Україна планують відкрити ще два схожих простори.

Антиофіс Альфа-Банку Україна створили для Діджитал-команди.

В офісі обладнана студії звукозапису, де співробітники записують радіоефіри, подкасти та джингли для "Альфа-радіо" - ще одного проекту, який з'явився в банку на карантині.

"Таким чином частину контенту, який раніше віддали б на аутсорс, ми робимо всередині компанії", - пояснює Філіпенко.

В "дитячій" кімнаті знаходиться зона для фотозйомок з фонами і джерелами світла. Там створюють фотографії для зовнішньої і внутрішньої комунікації.

Закріплених місць в офісі немає. Працювати можна в загальних зонах, на диванах, в кріслах і на мішках. Команда приносить в офіс улюблені речі і талісмани. У вітальні повісили постери, розставили квіти, книжки, настільні ігри та м'які іграшки.

"Це робить атмосферу квартири відчутніше - вона стає обжитою, як справжній дім", - зазначила виконавчий директор Альфа-Банку Україна.