RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

"ПриватБанк" оновив програму: що змінилося в Приват24

ПриватБанк, який зробив для українців безкоштовними перекази на картку з карток польських та німецьких банків, вчергове оновив застосунок Приват24 - з'явилися нові функції, які насамперед будуть корисними для туристів, вкладників банку та охочих оформити кредит.

Про це повідомляє "Апостроф".

Так, завдяки оновленій версії Приват24 можна тепер швидко та зручно придбати автобусні квитки. Окрім того, тепер застосунок має функцію регулярних додаткових депозитів, а також покращені можливості видачі іпотечних кредитів за національною програмою "єОселя" за ставкою 3% на рік.

Читайте також: "ПриватБанк" спростив переказ грошей на картки та рахунки інших банків

Це оновлення доступне також і у веб-версії Приват24. Знайти детально інформацію щодо того, як скористатися послугою можна перейшовши за наступними вкладками: меню “Сервіси” → “Кредити” → “Житло в кредит”.

Оновлена версія Мобільного банкінгу включає нове єдине меню "Комунікації", яке дозволяє легко зв'язатися з банком через опції "Допомога онлайн" або прямим дзвінком до банку. Крім того, Приват24 пропонує послугу регулярного поповнення для вкладників, яку можна налаштувати, відкривши інформацію про депозит і натиснувши кнопку "Регулярне поповнення".

Раніше ми писали, як скасувати переказ грошей з картки на картку.

  • Вас може зацікавити:

Які є варіанти переказу грошей з Польщі в Україну та навпаки: детальне пояснення

PayPal в Україні: покрокова інструкція, як надіслати гроші

ПриватБанк додав нові способи для надсилання міжнародних переказів з України