RU  UA

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Налоги

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Україна домоглася великого успіху в справі про мільйони Януковича

Державна виконавча служба Міністерства юстиції стягнула на користь держави України з кіпрських компаній EROSARIA LTD та Aldoza Investments Limited, які пов’язані з Віктором Януковичем та колишніми високопосадовцями, 55 млн гривень та 1 млн доларів США.

Про це повідомила заступник Міністра юстиції України з питань виконавчої служби Світлана Глущенко.

"Повернення коштів на користь держави України відбулось при виконанні вироку суду про застосування спецконфіскації з примусовим вилученням у власність держави грошових коштів компаній EROSARIA LTD та Aldoza Investments Limited, які містились на рахунках у АБ "Укргазбанк", - зазначила Світлана Глущенко.

Вона уточнила, що 7 травня за даними справами на депозитний рахунок Державної виконавчої служби України надійшли грошові кошти за обома провадженнями у сумі 55 342 762,37 гривень та 1 010 072,39 доларів США.

Як повідомляв "Апостроф. Економіка" , Європейський Союз виключив з антиросійського списку санкцій дев'ять осіб, що входили в оточення екс-президента України Віктора Януковича, через недостатність доказів їх причетності до подій в Україні.