RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Транспорт та зв'язок

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Київський суд поставив крапку в скандалі навколо авіакомпанії SkyUp: деталі рішення

У середу, 25 вересня, Київський апеляційний суд скасував рішення Баришівського райсуду Київської області про призупинення ліцензії компанії SkyUp Airlines.

Про це повідомили в прес-службі авіакомпанії.

У SkyUp відзначили, що позивачі у справі не з'явилися на засідання суду при розгляді апеляції. При цьому сторона захисту спробувала відкликати суддю, це клопотання підтримано не було.

"Ні громадська організація "Комітет по захисту прав потерпілих від злочинів", ні "позивачка" Оксана Пасенко в суд не з'явилися. Однак комітет в черговий раз заявив про відвід судді. Судова колегія постановила, що така заява - чергове зловживання процесуальними правами, і залишила вимогу ГО без розгляду. Після цього Київський апеляційний суд оголосив про скасування постанови Баришівського райсуду", - відзначили в SkyUp.

У компанії заявили, що планують повністю відновити свою роботу на легальних підставах.

"Ми і далі запускаємо нові доступні перельоти по Україні і світу і відстоюємо наше із вами право літати", - зазначив співвласник компанії Олександр Альба.

Як повідомляв "Апостроф", який раніше нібито позивачка по справі проти SkyUp заявила, що ніколи не користувалася послугами зазначеної компанії і претензій до неї не має.