RU  UA

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Транспорт та зв'язок

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

В Україні подав у відставку топ-чиновник, який приїхав з Польщі

В.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України ( "Укравтодор") Славомір Новак подав прем'єр-міністрові Олексію Гончаруку заяву про відставку у зв'язку з закінченням своєї трирічної каденції.

Про це повідомила прес-служба агентства.

"Ще кілька тижнів тому в зв'язку з закінченням трирічної каденції, новою пропозицією, яку отримав, і особистими планами я прийняв рішення про завершення своєї роботи на посаді керівника" Укравтодору", - цитує прес-служба Новака.

При цьому він зазначив, що в подальшому готовий допомагати як прем'єр-міністру, так і наступного керівнику "Укравтодору".

"Я приїхав в Україну, щоб імплементувати європейські стандарти до реалій української дорожньої сфери. Щасливий був почати зміни в інфраструктурі України і бачити, як день за днем змінюється її дорожня карта. Україна - в моєму серці", - додав Славомир Новак.

Славомир Новак - польський політик, колишній міністр транспорту і водного господарства Польщі (2011-2013 рр.). З жовтня 2016 року призначений виконуючим обов'язки голови Державного агентства автомобільних доріг України.

Як повідомляв "Апостроф", Новак обіцяв надавати допомогу прем'єр-міністру Олексію Гончаруку і новому керівнику "Укравтодору".