RU  UA

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Київ скували серйозні пробки після довгих вихідних: карта

Київ скували затори та тягнучки у низці районів, станом на ранок понеділка, 10 січня. Зокрема – у напрямку правого берега.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Повільно рухаються авто поблизу станції метро "Лівобережна" на Броварському проспекті в напрямку Русанівського мосту. Тягнучки також біля станції метро "Гідропарк", на мосту "Метро".

Рух на правому березі ускладнений біля мосту "Метро". Повільний трафік на Набережному шосе у бік Річкового вокзалу, а далі - на вулиці Набережно-Хрещатицька.

Доволі повільний рух на вулиці Набережно-Рибальська. У напрямку правого берега, а надалі - на Гаванському автомобільному мосту. На проспекті Соборності та мосту Патона в напрямку правого берега.

Чималий затор на бульварі Дружби народів в напрямку Голосіївського району. Затор біля метро "Голосіївська" на вулиці Васильківській, а також на Голосіївському проспекті в напрямку "Дружби народів".

Затори на проспекті Перемоги від метро "Політехнічний інститут" в напрямку центру, біля універмагу "Україна". Уповільнений трафік біля метро "Університет".

Затори утворилися на вулиці Борщагівській та Жилянській.

Серйозний затор від станції метро "Осокорки" до м. "Славутич". Тягнучка на Південному мосту в напрямку правого берега.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українські заробітчани масово залишають країну - на кордоні кілометрові черги.