RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Києві анонсували масштабний ремонт Хрещатика: названо терміни

Через місяць розпочнеться перший за 18 років капітальний ремонт Хрещатика. Вже восени можна буде оцінити оновлену головну вулицю країни.

Грандіозними планами та термінами поділилися у прес-службі "Київавтодору".

Повідомляється, що роботи виконуватимуть цілодобово, перший етап завершать вже наприкінці цієї весни. В рамках ремонту замінять асфальтове покриття проїзної частини, облаштують велодоріжки, відремонтують систему зливової каналізації. На вулиці покладуть гранітні тротуари, встановлять декоративні гранітні кулі, нові дорожні знаки, світлофори з відрахуванням часу, замінять освітлення та водовідведення. Підрядник проведе капітальний ремонт двох підземних переходів: на розі Хрещатика та Прорізної та на Майдані Незалежності.

Крім того, повідомляється, що центр столиці стане ще зеленішим: на оновлених газонах налаштують систему автополиву та висадять нові дерева.

Під час капітального ремонту пообіцяли не перекривати Хрещатик по всій довжині від Європейської до Бессарабської площі. Під час виконання робіт передбачено обмеження руху на окремих кварталах.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповів про те, як виглядатиме Президентський університет у Києві. Масштаби проекту вражають.