RU  UA

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

У суботу в Києві змінять чотири автобусні маршрути: названо час та місце

27 серпня, у суботу, у Києві пройдуть продуктові ярмарки на Троєщині, Оболоні і в Лісовому масиві, через що маршрути деяких автобусів і тролейбуса зміняться.

Про це повідомили в КМДА.

На цих вихідних ярмарки пройдуть на вулицях Миколи Закревського, Кубанської України та Йорданській. З початку ярмарок до їхнього закінчення (орієнтовно 18:00) рух маршрутів буде реорганізують.

Автобус №33

Трасою: вул. Кіото – вул. Кубанської України – просп. Лісовий – вул. Космонавта Волкова до вул. Кубанської України – вул. Космонавта Волкова – просп. Лісовий – вул. Мілютенка – вул. Кіото.

Автобус №63

Від станції метро "Червоний Хутір" до вул. Кубанської України.

Автобус №81

Трасою: вул. Кіото – вул. Мілютенка – просп. Лісовий – вул. Космонавта Волкова до вул. Кубанської України – вул. Космонавта Волкова – просп. Лісовий – вул. Кубанської України – вул. Кіото.

Автобус №101

Від ст. м. "Почайна" до просп. Володимира Маяковського за власною трасою, далі – вул. Теодора Драйзера – вул. Миколи Закревського, далі за власною трасою.

Тролейбус №34

Трасою: вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – просп. Степана Бандери.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві транспорт функціонує в новому режимі.