RU  UA

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Кличко: ремонтні роботи між станціями метро "Либідська" та "Деміївська" тривають цілодобово

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про продовження ремонтних робіт на перегінному тунелі синьої гілки метро - між станціями "Деміївська" та "Либідська", показавши кілька фотографій з місця. Поновити рух поїздів можуть на початку осені

Відповідне відео мер Києва опублікував у Telegram-каналі.

Він написав, що ремонт на перегінному тунелі синьої гілки метро - між станціями "Деміївська" та "Либідська" - триває. Наразі вже встигли встановити причину виникнення аварійної ситуації – недотримання технології під час будівництва перегону 15 років тому.

"Наразі будівельники завершили розробку котловану з кріпленням І, ІІ та ІІІ ярусів, а також хімічне закріплення ґрунтів затунельного масиву. Це дало змогу зупинити проникнення води в конструкції. Триває герметизація статичних тріщин та стиків оправи тунелю в місцях болтових з’єднань", – пише мер столиці

За його словами, додатково провели обстеження технічного стану оправи перегінного тунелю по І колії між станціями "Деміївська" та "Либідська" – Кличко обіцяє оприлюднити звіт після завершення всіх експертиз.

"Фахівці докладають максимальних зусиль, щоб поновити рух поїздів на ділянці на початку осені. Роботи на будмайданчику тривають цілодобово. Після завершення ремонту - перед повноцінним відновленням руху - здійснять тестові пуски поїздів", – додав він, показавши кілька кадрів ремонтних робіт.